Anmälan Språkdagen i Umeå 21 mars 2020

Dagen börjar klockan 9:00 (registrering från 8:30) och avslutas 16:15. Årets tema är Flerspråkighet och konferensen äger rum i Humanisthuset på Umeå universitet. På kvällen är alla deltagare välkomna att delta i Språklärarnas middag med mingel och en tvårättersmeny.

Information om de olika passen under Språkdagen, aktuell information och eventuella programändringar publiceras på vår hemsida, spraklararna.se och i vår facebookgrupp.

Dagen inleds med en föreläsning med Anne Reath Warren med titeln Språkundervisning i språkligt heterogena grupper – Spänningar och möjligheter genom transspråkande och interaktion. Därefter följer sex parallella spår med valbara seminarier/workshops i svenska som andra språk, engelska, franska, spanska, tyska och ett allmänt spår/modersmål. Vi kan också erbjuda en omfattande läromedelsutställning där de tongivande förlagen som ger ut läromedel för språk är representerade.

Under Språkdagen håller vi också årsmöte, i år kombinerat med lunch. Alla medlemmar är välkomna. För att få rösta vid årsmötet krävs att medlemsavgiften för år 2020 är betald.

Deltagaravgiften är 1 250 kronor för medlemmar, 1 750 kronor för icke medlemmar. Du blir enkelt medlem (årsavgift 250 kronor för yrkesverksamma) genom att mejla spri.medlem@jagrafiska.se. Lunch och fika ingår i priset.
I år satsar vi extra på landets alla språkstudenter, språkundervisningens framtid, som får delta gratis om man har betalat medlemsavgiften (125 kr för studenter och pensionärer) för år 2020!

Om du skall övernatta i Umeå och behöver hjälp med det, kan du kontakta First Hotel Dragonen på dragonen@firsthotels.se eller 090-125800. Ange bokningskod Sprak20. 12% rabatt är utlovat.

Din anmälan är giltig då du fyllt i anmälningsformuläret och betalat in avgiften till Språklärarnas riksförbund på plusgironummer 35 56-8 eller swishat till 123-627 28 68. Ange ditt namn och "Språkdag" när du betalar in. Anmälan är bindande och anmälningsavgiften återbetalas ej. *)

För frågor om Språkdagen, kontakta Ann-Sofie Forssell (ann-sofi.forssell@harnosand.se), Olga Henriksson (olga.henriksson@skol.lulea.se) eller Michael Meuser (michael.meuser@minervagymnasium.se). Frågor om inbetalning (t.ex. fakturering) skickas till skattmastare@spraklararna.se.*) Däremot återbetalas avgiften om Språklärarnas riksförbund tvingas ställa in Språkdagen på grund av för lågt antal deltagare.

Email *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Umeå kommun. Report Abuse