Inschrijving aanbieder Proeverijen 2021
In 2020 waren de aanbiedersplaatsen in 2 maanden uitverkocht. Ook voor het event 2021 leek dat zo te lopen tot Corona een rem zette op de organisatie van live events ... Ondertussen is de nieuwe datum 16/09/21 ook uitverkocht.

De organisatie van Proeverijen 2021 zal quasi gelijkaardig zijn als 2020, doch we voorzien slechts 60 plaatsen voor aanbieders o.w.v. de social distancing maatregelen die Corona ons oplegt. We willen bovendien eerst meer inkopers naar het event brengen om de verhouding klanten/aanbieders nog interessanter te maken. Sponsors met vrijkaarten dienen daarom 2 vrijkaarten aan klanten-inkopers te bezorgen vooraleer ze een extra kunnen medewerker meebrengen.

Refunding is zoals in het verleden niet mogelijk. Wie annuleert verliest zijn inschrijvingsgeld en geeft zijn plaats door aan een collega in de wachtrij.

Wie onderstaand formulier nog invult komt op de reservelijst te staan.

Omdat Corona nog steeds niet voorbij is, voorzien we een reservedatum op donderdag 27/01/22 die énkel gebruikt wordt als een overheid beslist dat het event 16/09/21 niet mag doorgaan. We verschuiven in dit geval van overmacht het integrale event, incl. inschrijvingen 16/09/21 naar 27/01/22.

Naam contactpersoon *
E-mail *
Telefoonnummer *
Organisatie (voor facturatie)
Straat + nr
Postcode + gemeente
BTW-nummer *
E-mail voor facturatie
Ik bestel graag volgende: *
Required
Opmerkingen
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy