Corvinus és Óbudai Egyetem - FEZEN kedvezmény
A két Székesfehérváron is jelen lévő felsőoktatási intézmény minden hallgatója (nem csak a fehérváriak) kiemelt kedvezménnyel vásárolhat magának maximum két darab 2017-es FEZEN napijegyet vagy bérletet. Így a négynapos bérlet 12.000 Ft-ért, a napijegy 3900 Ft-ért lehet a tiétek. Az idén megnövelt területen, dupla nagyszínpaddal készülő FEZEN-en itt lesz Alice Cooper, a The Offspring, a House of Pain, Shaggy, a Scooter és még több tucat külföldi és hazai banda. A részletes programot a fezen.hu oldalon találjátok. Augusztus 2-5. között bulizzunk együtt a FEZEN-en!

A napijegy a 9000 Ft-os helyszíni ár helyett, mindössze 3900 Ft-ba kerül, a bérlet pedig a helyszíni 18.000 Ft-os ár helyett 12.000 Ft-ért lehet az Tiétek.

Az igényeket június 11-ig lehet jelezni az űrlap kitöltésével. A jegyek nem átruházhatók, a belépéshez szükség lesz az érvényes diákigazolványotokra is.

IGÉNYLŐ ADATAI
Név: *
Your answer
E-mail cím: *
Your answer
Telefonszám: *
Your answer
Szig.szám: *
Your answer
KEDVEZMÉNYES FEZEN NAPIJEGY
Válaszd ki, hogy bérletet vagy napijegyet szeretnél! *
Napijegyből egyet vagy párosat lehet választani (a PÁROS négyzet jelölésével), két különböző napra nem, bérletből szintén egyet vagy kettőt választhattok (szintén a PÁROS jelölésével). Jelölje be a kívánt dátumok előtti négyzeteket.
Required
Fizetési mód *
Három verzióból választhattok. 1. Személyesen Székesfehérváron a FEZEN Pontban tudjátok megvásárolni az igényelt jegyet. 2. Előre utalás után e-mailben küldjük a hometicketet. 3. Utánvéttel kipostázzuk a jegyet, de ebben az esetben a postaköltség titeket terhel.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms