Corvinus és Óbudai Egyetem - FEZEN kedvezmény
A két Székesfehérváron is jelen lévő felsőoktatási intézmény minden hallgatója (nem csak a fehérváriak) kiemelt kedvezménnyel vásárolhat magának maximum két darab 2017-es FEZEN napijegyet vagy bérletet. Így a négynapos bérlet 12.000 Ft-ért, a napijegy 3900 Ft-ért lehet a tiétek. Az idén megnövelt területen, dupla nagyszínpaddal készülő FEZEN-en itt lesz Alice Cooper, a The Offspring, a House of Pain, Shaggy, a Scooter és még több tucat külföldi és hazai banda. A részletes programot a fezen.hu oldalon találjátok. Augusztus 2-5. között bulizzunk együtt a FEZEN-en!

A napijegy a 9000 Ft-os helyszíni ár helyett, mindössze 3900 Ft-ba kerül, a bérlet pedig a helyszíni 18.000 Ft-os ár helyett 12.000 Ft-ért lehet az Tiétek.

Az igényeket június 11-ig lehet jelezni az űrlap kitöltésével. A jegyek nem átruházhatók, a belépéshez szükség lesz az érvényes diákigazolványotokra is.

IGÉNYLŐ ADATAI
Név:
Your answer
E-mail cím:
Your answer
Telefonszám:
Your answer
Szig.szám:
Your answer
KEDVEZMÉNYES FEZEN NAPIJEGY
Válaszd ki, hogy bérletet vagy napijegyet szeretnél!
Napijegyből egyet vagy párosat lehet választani (a PÁROS négyzet jelölésével), két különböző napra nem, bérletből szintén egyet vagy kettőt választhattok (szintén a PÁROS jelölésével). Jelölje be a kívánt dátumok előtti négyzeteket.
Required
Fizetési mód
Három verzióból választhattok. 1. Személyesen Székesfehérváron a FEZEN Pontban tudjátok megvásárolni az igényelt jegyet. 2. Előre utalás után e-mailben küldjük a hometicketet. 3. Utánvéttel kipostázzuk a jegyet, de ebben az esetben a postaköltség titeket terhel.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms