Norbryggs dommerkurs
Dette skjemaet brukes til å starte Norbryggs dommerkurs. 

Når du har fyllt ut skjemaet får du en kobling til selve kurset, der du må registrere en bruker i kurssystemet vårt, Goskills. 

NB!
1. Goskillsbrukeren din MÅ registreres via lenken som kommer i eposten. Dette vil koble kontoen din til vårt abonnement. Uten dette vil det ikke være mulig å koble brukeren din, og du må registrere en ny. Bruk lenken.

2. Du må IKKE koble kontoen din via FaceBook, Gmail og lignende, men bare registrere en ny innlogging som bare er i Goskills. 

3. Lisensen for Goskills blir dessverre koblet til deg manuelt. Dette tar normalt et par dager. Registrer brukeren din først, ta første eksamen om typedefinisjoner, og i mellomtiden får vi koblet lisensen til deg så du får begynt på resten av pensum.

4. Det er begrenset hvor mange som kan være registrert i systemet til enhver tid, slik at du må gjennomføre kurset så raskt som mulig. Norbrygg vil slette inaktive brukere uten varsel.

Velg hvilket fylkeslag du tilhører, når vi har samlet flere deltagere melder vi fra til fylkeslaget som så arranger dommerkurshelgen. Oppfordre dem gjerne til å arrangere :-)

Alle henvendelser om dommerkurshelg må sendes til fylkeslaget.
Alle henvendelser om selve kursmateriellet og eksamener sendes til domkom@norbrygg.no. 

Lykke til med kurs og eksamener!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Fornavn *
Etternavn *
Mobiltelefon *
Epostadresse *
Pass på å skrive riktig epostadresse, det er denne vi kommer til å kontakte deg på!
Medlemsnummer i Norbrygg *
Fylkeslag *
Videre informasjon kommer på epost
Nå som du er registert hos sekretariatet kan du registrere deg videre i kurssystemet. Informasjon om dette og eksamensgjennomføring blir sendt til epostadressen du registrerte deg med.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Norbrygg - Norsk Hjemmebryggerforening. Report Abuse