Webinárium regisztráció - Inkluzív pedagógia – befogadó valós és virtuális osztályterem
A workshopról
Az iskolai lemorzsolódás és a halmozottan jelentkező tanulási és viselkedési problémák egyre nagyobb gondot jelentenek az oktatásban. A tanárok sokszor értetlenül tekintenek a diákokra, akik manapság „annyira másak”; a diákok pedig nem tudják megérteni, hogy miért kell kórházi sterilségű környezetben tanulniuk, holott az őket körülvevő világ ennél sokkal, de sokkal színesebb és csábítóbb. A rájuk nehezedő követelményrendszer pedig sorra szedi az áldozatait: stressz, depresszió, kiábrándultság.
A gyerekek képességeiben, családi és anyagi hátterében mutatkozó különbségek jelentősen befolyásolják azt, hogy milyen módon tudnak hatékonyan tanulni - mégis nehezen találjuk meg az egyéni módszereket, az integrálás-differenciálás egyensúlyát.
Az előadó személyes tapasztalatait és próbálkozásait megosztva próbál alternatívát adni a vállalkozó szellemű, változ(tat)ásra vágyó pedagógusoknak és ezeket a kérdéseket szeretné megválaszolni:
Hogyan tegyük élhetőbbé az osztálytermet? Miért fontos a diákok érzelmi ráhangolódása? Hogyan kovácsolhatunk előnyt a digitális eszközhasználatból? Miért jó virtuális osztályteremben dolgozni?

Időpont: 2017. november 14. 17:00 óra

Előadó: Őriné Simonovics Andrea

A webináriumra max. 100 fő jelentkezhet.

Név *
Your answer
E-mail cím *
Your answer
Munkahely
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms