Deelname SUSTOUR project
Het SUSTOUR-ondersteuningsprogramma voor KMO’s wordt gefinancierd in het kader van het EU COSME-programma en is ontworpen om touroperators en reisbureaus te helpen hun duurzaamheidsprestaties te verbeteren. Reisondernemingen die geïnteresseerd zijn om met duurzaamheid aan de slag te gaan of hun bestaande duurzaamheidspraktijken willen verbeteren, kunnen profiteren van een mix van innovatieve online trainingen, meerdaagse klassikale trainingen, intensieve coaching (groeps- en individueel) en peer-to-peer leren - allemaal verzorgd en begeleid door geselecteerde experts op het gebied van duurzaam toerisme.

Om aanspraak te maken op en verkozen te worden om deel te nemen aan dit gesubsidieerd programma, moet iedere onderneming zich officieel kandidaat stellen. Dankzij Sustour en de partnership met de Belgian Travel Confederation, zouden alle potentiële kandidaten toegelaten kunnen worden, waardoor meer dan 75% van de kosten gedekt zullen worden.

Heb je interesse om deel te nemen en wens je graag aanwezig te zijn op een infosessie waar we dieper op ingaan op het proces, de tools die beschikbaar zullen zijn en de voorwaarden om als kandidaat aanvaard te worden? Vul dan snel onderstaand formulier in en we bezorgen je de link naar de online vergadering (of sturen de opname voor wie niet aanwezig kan zijn).

Wanneer ?     Donderdag 31 maart
Uur?                om 14u00
Hoe?               Online vergadering (link wordt per mail verstuurd)

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Voornaam & Naam *
Reisonderneming *
Rechtstreeks emailadres *
Hebben jullie reeds een duurzaamheidsbeleid binnen jullie organisatie (klein of groot) en welke concrete initiatieven hebben jullie reeds ondernomen?
Wens je deel te nemen aan het SUSTOUR programma? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy