Fòrum EEBE 2019
Organitzat el 3 i 4 d'abril de 2019, el fòrum ofereix un punt de trobada per consolidar la relació entre les empreses, la universitat i els joves enginyers (estudiants i acabats de graduar). Empreses, departaments i institucions representants dels diferents sectors industrials i tecnològics es reuniran per oferir als estudiants diferents alternatives de col·laboració per enriquir la seva formació i desenvolupament.
Les activitats que es duran a terme en els dos dies de fòrum seran les següents:

Presentacions:
Presentació de l'empresa davant d’alumnes interessats. Aquest tipus d'activitat és una gran oportunitat per exposar els ideals de l'empresa, la visió de futur o qualsevol aspecte que creguin interessant per aquells alumnes assistents. També és un bon moment per a establir un primer contacte amb els futurs enginyers en un ambient distès. La durada de cada presentació és de 25 minuts. Les places són limitades.

Dinàmiques de grup:
Activitat organitzada per l'empresa on l'estudiant haurà de demostrar les seves capacitats. Es poden portar a terme activitats com debats, solució de problemes cas, demostracions de l'ús de programes, etc. En aquest espai l'empresa tindrà l'oportunitat d’ interaccionar amb un nombre reduït d'estudiants on la comunicació és totalment bidireccional. L'objectiu d'aquesta modalitat és oferir tant als estudiants com a les empreses un espai on es puguin conèixer de manera més personal. Les sessions tenen una durada de 60 minuts. L'empresa podrà escollir el perfil d'estudiants que s'adeqüin més al seu interès. Les places són limitades.

Expositor:
L'empresa tindrà l'oportunitat d’instal·lar-se durant un o dos dies en estands situats al hall de la universitat. El hall és el centre motor de la nostra escola on cada dia convergeixen la majoria d’estudiants i futurs enginyers de la UPC. Un estand permet a l’empresa interaccionar amb els alumnes que volen saber més d'aquesta. Per aquesta activitat l'escola facilita un servei de càtering per a dues persones condicionat per l'ocasió. Places limitades.

Tarifes de les diferents modalitats:

- Presentació d'empresa: 125 €
- Dinàmica de grup: 250 €
- Expositor per dia: 350 €
- Pack complet (Presentació + Dinàmica de grup + Expositor) 1 dia: 600 €
- Pack complet (Presentació + Dinàmica de grup + Expositor) 2 dies: 800 €

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service