Ticketreservatie kerstconcert "Echo's uit het Frans klooster"
Via dit formulier schrijft u in voor het kerstconcert "Echo's uit het Frans klooster" op zondag 16 december om 17u in de Sint-Bavokerk te Sint-Baafs-Vijve.

Tickets: €10,00 pp.
Betaling van de tickets gebeurt ter plaatse aan de kassa. Opgelet: de betaling kan enkel cash!

Dit uitzonderlijk samenspel is zonder twijfel een unicum dat u moet meemaken. Slechts één avond komen de ZUSTERS BENEDICTINESSEN weer tot leven. Hun warme gezangen van weleer ademen een unieke sfeer die het stemgeluid van niet minder dan vier koren tot één geheel doen samensmelten: het wordt een heel bijzonder concert met bijzondere uitvoerders. Een speciale kerstbeleving voor iedereen die het wil horen!

Na het concert kan u in OC Den Aert nog gezellig bijpraten en genieten van een drankje.

Het kerstconcert is een organisatie van: Sint-Ceciliakoor Ooigem-Bavikhove, Cantalys Sint-Baafs-Vijve, Gregoriaans Koor Deerlijk, Werkgroep Erfgoed, Juliaan Claerhoutkring en gemeente Wielsbeke.

Naam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Aantal tickets *
Selecteer het aantal tickets dat u wenst te reserveren.
Heeft u nog vragen, stel ze dan hier. Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.
Your answer
Met deze inschrijving verklaart u zich akkoord met de verwerking van uw gegevens voor de inschrijvingsprocedure van deze activiteit en het gebruik van uw gegevens voor de promotie van de toekomstige activiteiten van de erfgoedwerkgroep Wielsbeke. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service