Vapaaehtoistyöntekijäksi TSB- toimintaan
TSB:n toiminta on riippuvainen sen vapaaehtoistyöntekijöistä. Työnkuvaan kuuluu monenlaisia tehtäviä TSB toimipisteillä sekä kenttätehtäviä. Jokainen työntekijä saa valita millä alueella haluaa työskennellä, sekä toiveet työmääristä- ja ajoista pyritään toteuttamaan mahdollisimman tarkasti. Pyydämme työntekijöiltämme joustavuutta, sillä tilanne elää emmekä voi koskaan olla täysin varmoja pitävätkö merkityt aikataulut.

Toimipisteen sisällä työnkuvaan kuuluu keittiövuorossa lounaan valmistaminen sillä TSB tarjoaa työntekijöilleen lämpimän aterian kerran päivässä, yleinen leirialueiden sekä asuintilojen siivoaminen, toiminnasta kertominen sosiaalisessa mediassa sekä puhelinpalvelu ihmisten kysymyksille. Yleisestä siisteydestä on syytä huolehtia vaikkei siivousvuorossa olisikaan, jotta työt kulkevat joutuisasti eteenpäin.

Toimipisteillä huolehditaan myös sinne otetuista eläimistä. Ammatillisia eläinlääkäreitä sekä eläintenhoitajia on jokaisella toimipisteellä yhdestä kahteen, ja he vastaavat mahdollisista hätätapauksista ja operaatioista, joita eläimille täytyy tehdä. Sen jälkeen eläinten hoito ja kuntoutus jää vapaaehtoisille, ja se tapahtuu eläinlääkärin ohjeiden mukaan. Eläimiä on laidasta laitaan, pieneläinpuolelle menevät kaikki muut paitsi hevoset ja muutamat poikkeustapaukset (kuten kerran hoitoa tarvinnut krokotiili).

Kenttätyössä pääset mukaan hakemaan ja etsimään eläimiä luonnosta. TSB saa päivittäin puhelinsoittoja hoitoa tarvitsevista eläimistä jotka noudetaan asiaankuuluvalla tavalla. Tässä tehtävässä ajotaidosta on etua. Joskus eläimet täytyy nukuttaa jotta ne saadaan kiinni. Myös brumbyjen kiinniottoon pääsee tässä mukaan niin halutessaan.

Miksi lähteä vapaaehtoiseksi?
Saat hahmollesi todella erilaisen ja uniikin käänteen tarinoita ajatellen! Hän voi lähteä viikoksi, kuukaudeksi tai vaikka vuodeksi Australiaan auttamaan koaloja ja brumbyja. Mitään tuotoksia tai muitakaan kuittailuja ei tarvitse tehdä, riittää että lähetät hakemuksen ja saat sähköpostiisi siihen hyväksynnän, ja hahmosi on automaattisesti mukana! Tai jos sinulla ei ole hahmoa, voit ilmoittaa ihan itsesikin! Vapaaehtoisten nimet kerätään listaan jotka laitetaan tapahtuman pääsivulle näkyviin.

Eli ilmoittautuessasi et sitoudu mihinkään etkä menetä mitään - win win!
Kerro lyhyesti itsestäsi (hahmosi etu- ja sukunimi, ikä, kansalaisuus ja/tai kielitaidot, sekä muuta nippelitietoa esim. eläinten käsittelytaidoista. Liitä tähän myös sähköpostiosoite)
Mistä työtehtävästä olet kiinnostunut?
Clear selection
Kerro lyhyesti historiaasi eläinten kanssa. Onko sinulla omia lemmikkejä, oletko töissä alalla tai opiskellut, muu mahdollinen kokemus...
Kauanko voit olla työtehtävässä?
Clear selection
TSB tarjoaa väliaikaisasunnon leirikeskuksesta työntekijöilleen. Tarvitsetko majoitusta? Jos valitset "en tarvitse" huomoithan, että tällöin hoidat yöpymisesi itse.
Clear selection
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy