đŸ’„ Ansökan till Titel 20 đŸ’„
Titel innebÀr ett otroligt roligt Är och ett oförglömligt ansvar men ocksÄ mycket engagemang. FrÄn Ärsskiftet Àr det kontinuerliga möten ungefÀr en gÄng i veckan. PÄ vÄren rekryterar vi personal, Àr i kontakt med företag om spons och förbereder Mottagningens aktiviteter. Under sommaren fortsÀtter detta arbete för att sedan gÄ över i ett heltidsarbete frÄn Titelveckan och under resten av Mottagning. Att vara med i Titel Àr fantastiskt, tveka inte att kontakta Titel 19 om du har nÄgra som helst frÄgor om vad det innebÀr!

Ansökan till Titel 20 stĂ€nger 20/11 🕛

Efter formulĂ€rets stĂ€ngning kommer Presidiet 20 att vĂ€lja ut vilka som kommer med i Titel och sedan ringa upp alla som har sökt med besked ☀
Namn *
Your answer
Mejladress *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Vilken eller vilka roll(er) vill du söka? *
Required
Varför vill du vara med?
Beskriv t.ex. vad du har för idéer och vad du vill göra som Titel
Your answer
Varför borde vi vÀlja dig?
Hur kan du bidra?
Your answer
Presidiet 2021 *
Efter Mottagningen 2020 kommer ett nytt presidiepar (Storasyskon + Konglig Öfverdrif) att vĂ€ljas pĂ„ Glögg-SM, och för att bibehĂ„lla kvalitet och erfarenhet sĂ„ underlĂ€ttar det att de personer som stĂ€ller upp har tidigare erfarenhet av Titels arbete. Du behöver inte ha bestĂ€mt dig redan nu och det Ă€r inget krav, men det uppskattas om du Ă€r öppen för att ta steget vidare frĂ„n Titel 20 till Presidiet 2021. Hur kĂ€nner du inför det?
Your answer
Övriga kommentarer
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy