Пријава за стручни састанак УССПТС: Правно утемељење делатности судских преводилаца
Поштовани чланови удружења и уважене колеге,

позивамо вас на стручни састанак с елементима обуке на тему Правно утемељење делатности судских преводилаца који се одржава у организацији Удружења сталних судских преводилаца и тумача Србије 31. октобра 2019. године с почетком у 11 часова у Српско-корејском информатичко приступном центру (СКИП) у Београду (адреса: Добрињска 11, Београд).

Стручни састанак је намењен свим судским преводиоцима – онима који су стални преводиоци и онима који желе да полажу испит, као и свим заинтересованим колегама које се баве (или желе да се баве) преводилаштвом. Програм обуке налази се на сајту Удружења: http://www.sudskiprevodiocisrbije.com/strucni-sastanak-pravno-utemeljenje-delatnosti-sudskih-prevodilaca/

КОТИЗАЦИЈА: За штампани материјал, сертификат о учешћу, освежење у паузама за кафу у износу од 1500,00 RSD за чланове УССПТС, а за нечланове 3000,00 RSD потребно је уплатити на рачун УССПТС код АИК банке 105-3401-11 уз назнаку: стручна обука 31. 10. 2019.

Рок за пријаве је 29. октобар, а рок за уплате 30. октобар до 16.00. Уплатницу треба послати на имејл адресу officeusspts@gmail.com или је, у случају касних уплата, понети са собом на стручни састанак.

Само се пријаве послате путем онлајн обрасца сматрају валидним. У случају отказивања, молимо да пошаљете обавештење путем електронске поште: officeusspts@gmail.com.

Хвала унапред на пријавама!

Срдачно,
УССПТС
www.sudskiprevodiocisrbije.com
Име и презиме *
Your answer
Имејл адреса *
Your answer
Члан сам УССПТС: *
Пријава на е-билтен Удружења:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy