Prijava na radionice brodomaketarstva 2019-2020
Centar brodomaketarstva i Radionice brodomaketarstva vodi Mladen Mitić, nagrađivani brodomaketar, predsjednik udruge Nave Dumins, uz pomoć Vladimira Glavočića predsjednika Društva brodomodelara Argosy.

Na radionice se mogu prijaviti učenici osnovnih škola od 3. do 8. razreda. Sudjelovati mogu i učenici srednjih škola, studenti i građani.

Radionice brodomaketarstva će se održavati kroz cijelu školsku godinu ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom u terminu od 17:30 do 19:00 u Centru brodomaketarstva na Batali (Ulica Nikole Tesle 10). Radionice počinju u ponedjeljak 09.09.2019.

Radionice su otvorenog tipa, što znači da roditelji/skrbnici mogu doći pogledati radionice.
NAPOMENA: Prijavu za maloljetnike mora ispuniti roditelj ili skrbnik!
Ime i prezime polaznika *
Your answer
Škola
Your answer
Razred
Your answer
Ime i prezime roditelja/skrbnika *
Your answer
E-mail adresa roditelja/skrbnika *
Your answer
Broj mobitela roditelja/skrbnika
Your answer
Privola (suglasnost) roditelja/skrbnika za prikupljanje i obradu osobnih podataka polaznika i roditelja/skrbnika
U skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka i Zakona o provedbi Opće Uredbe o zaštiti osobnih podataka (NN br. 42/2018) dajem privolu Zajednici tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika, i Modelarskom institutu Nave Dumins za prikupljanje, provjeru i obradu mojih osobnih podataka i osobnih podataka maloljetnika za radionice u Centru brodomaketarstva, kao i suglasnost za objavu osnovnih osobnih podataka (ime i prezime polaznika) koji će eventualno biti objavljeni u tiskanim i elektroničkim izvještajima. Kontakt podaci (ime i prezime roditelja/skrbnika, broj mobitela i adresa elektroničke pošte) neće biti javno objavljeni, niti davani trećim osobama koje nisu uključene u organizaciju radionica u Centru brodomaketarstva. Također dajem dopuštenje da Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika, i Modelarski institut Nave Dumins koriste moje kontakt podatke radi slanja obavijesti putem elektroničke pošte i mobitela. Vaši osobni podaci će biti pohranjeni u Zajednici tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika sve dok je ova privola aktivna, odnosno dok god ju ne povučete. *
Required
Privola (suglasnost) roditelja/skrbnika za fotografiranje i snimanje polaznika
Za vrijeme odvijanja aktivnosti u svrhu promocije tehničke kulture i izvještavanja fotografiramo i snimamo aktivnosti polaznika na radionicama, stoga postoji mogućnost da polaznici budu na slikama ili video zapisima koje koristimo za potrebe promidžbe i drugih promocijskih aktivnosti na mrežnim stranicama Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika, i Modelarskog instituta Nave Dumins, na službenih profilima Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika, i Modelarskog instituta Nave Dumins na društvenim mrežama, medijima i službenim promidžbenim materijalima. Slažem se da moje dijete fotografirate i snimate za vrijeme radionica u Centru brodomaketarstva. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service