Conny Janssen danst
donderdag 9 januari

20:15

Grote Zaal
Kunstmin

Conny Janssen Danst

KIEM


In ‘BROOS’, de vorige voorstelling van choreografe Conny Janssen, ging het over de kwetsbaarheid van het leven. De inspiratiebron daarvoor was het imploderende leven van haar eigen moeder. In een reactie daarop gaat ‘KIEM’ met een ensemble van tien internationale dansers over levensdrift. Over het verkennen van een nieuwe horizon en het ontdekken van ongekende mogelijkheden. ‘Ongekunsteld mixt ze moderne dans met urban streetstijlen en clubdans. Conny Janssen Danst staat als een huis, voor jong en oud.’ (Trouw)

Conny Janssen, choreografie; Adi Amit, Tu Hoang, Yanaika Holle, Maud Huizing, Martijn Kappers, Hiro Murata, Youp Scheffer, Mariko Shimoda, Remy Tilburg en Liza Wallerbosch, dans; Thomas Rupert, toneelbeeld; Remko van Wely, lichtontwerp; Babette van den Berg, kostuumontwerp; Judith Wendel, dramaturgie

Over Conny Janssen
Conny Janssen richtte in 1992 haar eigen gezelschap op en vanaf die tijd presenteert Conny Janssen Danst pure dans die is ingekleurd met een menselijke ‘touch’. De choreografieën van Conny Janssen worden getypeerd als inventief, fysiek krachtig en ontroerend. Zij haalt haar inspiratie uit het grootstedelijke leven: een snelle en vitale wereld vol diversiteit. Haar danstaal staat niet op zichzelf maar vloeit samen met een geraffineerde muziekkeuze, vormgeving en belichting. Haar werk oogt stoer, ruig, dwars en alert, daarmee een typische Rotterdamse stadscultuur uitstralend. Zij versmelt haar soepele, virtuoze danstaal met de persoonlijke kwaliteiten van de dansers. Conny Janssen kiest uitgesproken karakters die op het toneel staan als mensen van vlees en bloed. Breekbaar, strijdbaar en gepassioneerd.

Email address *
Personeelsnummer *
Your answer
Voor- en achternaam *
Your answer
*
Geef hieronder aan hoeveel kaartjes je wilt reserveren *
Je bent op de hoogte van de algemene voorwaarden, zoals beschreven op de website. Daarnaast ga je akkoord met de inhouding op je salaris. *
Kan het bedrag niet op je salaris worden ingehouden, dan ben je op de hoogte dat je het verschuldigde bedrag na bevestiging over dient te maken op rekeningnummer NL39 ABNA 0428 2789 14 ovv de naam van de voorstelling.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service