Ilmoittautuminen
Tällä lomakkeella voit ilmoittautua Porin kendoseuran peruskurssille ja jäseneksi. Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on oikein, sillä lähetämme laskun peruskurssista tai jäsenyydestä sähköpostiisi.

Peruskurssi:
Peruskurssin hinta on 80 €. Se sisältää seuran jäsenyyden, vakuutuksen kurssin ajaksi ja peruskurssiharjoitukset kaksi kertaa viikossa. Peruskurssi kestää noin kolme kuukautta. Peruskurssi päättyy 6. kyun graduointikokeeseen, jossa testataan onko kurssilla opitut asiat jääneet mieleen. Suoritetusta graduoinnista saa diplomin. Liitolle tilitettävä graduointimaksu 20 euroa ei sisälly peruskurssin hintaan

Sports Chanbara:
Sports Chanbaran vuosimaksu on 100 €. Tämä sisältää Sports Chanbara harjoitukset kaksi kertaa viikossa.

Jäsenyys:
Porin kendoseuran jäsenyys sisältää mahdollisuuden harrastaa kaikkia seuran lajeja, eli kendoa, iaidoa, jodoa ja sports chanbaraa. Jäsenyys ei sisällä vakuutusta. Jäsenyyden hinta on 180 € / vuosi + vakuutus 20 €. Sinulla voi olla myös oma harjoitukset kattava vakuutus. Jäseneksi voit ilmoittautua, jos olet jo käynyt peruskurssin esimerkiksi jossain muussa seurassa.

Ilmoittaudun seuraavaan *
Required
Etunimi ja sukunimi *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Lähetämme seuran laskut sähköpostiin. Varmistahan siis, että sähköposti on sellainen, mitä luetaan.
Your answer
Syntymäaika *
Laita muodossa pp / kk / vvvv
MM
/
DD
/
YYYY
Onko sinulla sairauksia tai rajoitteita, joista harjoituksien ohjaajien tulisi olla tietoisia?
Your answer
Olen lukenut ja hyväksyn Porin kendoseuran rekisteri-ilmoituksen. *
Rekisteri-ilmoituksen löydät nettisivuiltamme: http://daikumakenkai.fi/?page_id=1112. Rekisteriin tallennetaan välttämättömät tiedot, mitkä vaaditaan muun muassa laskutukseen. Näin ollen jäsenten tulee hyväksyä rekisteri-ilmoitus, jotta he voivat harjoitella seurassa.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.