Бизнис академија за млади - регистрација
Пријава за учество на обуките за претприемачко учење како дел од проектот на ЦЕФЕ Македонија
Име и Презиме *
E-mail *
Адреса на живеење *
Мобилен телефон *
Пол *
Дата на раѓање *
MM
/
DD
/
YYYY
Националност *
Вие сте: *
Дали се соочувате со економски проблеми? *
Со каков економски проблем се соочувате?
Што ве мотивира да се пријавите? *
Кои лични и професионални потреби сакате да ги остварите со учеството во овој проект? *
Дали сакате да бидете претприемач? Доколку сакате, која е вашата идеја за бизнис? *
Како во иднина ќе ги искористите вештините стекнати преку овој проект?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service