Fes-te voluntari/ària de la III Cursa AECC - En Marxa Contra el Càncer
Omple les teves dades si estàs interessat/ada en col·laborar a la 3a edició de la Cursa AECC - En Marxa Contra el Càncer que tindrà lloc el proper diumenge, 8 de desembre de 2019.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
DADES PERSONALS
Nom *
Cognoms *
Sexe *
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Tipus de document *
Número de document *
Introduir la lletra al final del número sense espais ni símbols (exemple: 12345678A). En el cas del NIE, també cal introduir la primera i l'última lletra (exemple: X1234567A)
Telèfon de contacte *
Correu electrònic *
Direcció postal *
Codi Postal
Població *
DISPONIBILITAT HORÀRIA
Quins dies vols col·laborar amb nosaltres? *
Required
INFORMACIÓ ADDICIONAL
Quina és la teva talla de samarreta? *
Tens experiència com a voluntari? *
En cas afirmatiu, indica quina experiència.
Observacions
AVÍS LEGAL ALTA VOLUNTARIS *
De conformitat amb la normativa vigent, s'informa a l'interessat, que les dades facilitades seran tractades per l'AECC, amb N.I.F. G- 28197564, sobre la base de l'execució del contracte i amb la finalitat de gestionar l'alta com a voluntari de l'AECC, per al que l'AECC podrà enviar comunicacions. Per a això es tractaran les seves dades fins que ens comuniqui la seva voluntat de donar-se de baixa com a voluntari de l'AECC, i posteriorment seran conservades durant un termini legal de 4 anys. Sense el tractament de les seves dades personals no seria possible atorgar-li la seva condició de voluntari i no podria col·laborar amb els projectes de voluntariat. Les seves dades personals podran ser comunicades a: les entitats col·laboradores o organitzadores dels Reptes, Carreras o qualssevol altres esdeveniments dels quals participi, únicament amb la finalitat de gestionar la seva participació; a proveïdors necessaris per a l'adequat compliment de les obligacions legals i / o de les finalitats indicades a dalt; Entitats o centres on es realitzarà el voluntariat. Les seves dades personals no seran objecte de transferències internacionals. Tenen dret a sol·licitar l'accés a les dades personals, la seva rectificació, la seva supressió, la seva portabilitat i la limitació del seu tractament, així com oposar-se al mateix accedir, rectificar i suprimir les seves dades personals, així com altres drets que els assisteixen, tal com s'explica en la Política de privacitat, https://www.aecc.es/es/politica-de-privacidad, dirigint un escrit a AECC, Carrer Amador dels Rius 5, 28010, Madrid, indicant en la referència "Protecció de Dades "o bé al correu electrònic: dpo_aecc@aecc.es.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Tandem Projects.