Registratie Inspiratiesessie - Digitaler Werken
Vrijblijvende inspiratiesessie voor Toeristische MKB'ers

Op 24 januari 2023 (van 15.00-17.00 uur) wordt er vanuit het project CulTourData van Inqubator een gratis workshop georganiseerd voor MKB'ers uit de toeristische sector. Tijdens deze workshop zullen er twee presentaties gegeven worden over hoe je als bedrijf meer en beter gestructureerd gegevens kunt genereren over je gasten (denk aan het genereren van bezoekersprofielen of via de verplichte nachtregistratie). Er worden concrete voorbeelden gegeven over welke inzichten dit oplevert en hoe je deze inzichten kunt gebruiken om activiteiten te verbeteren en je bedrijf beter te vermarkten. 

Dus heb jij een hotel, camping, bungalowpark of een ander toeristisch bedrijf, en lijkt deze workshop jou interessant? Schrijf je dan nu hier in!

Wil je meer weten over het project CulTourData, klik dan hier.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naam *
Bedrijf *
Met hoeveel personen kom je? *
Aanvullend op de inspiratiesessie, gaan we ook een aantal kennissessies organiseren, waarbij we dieper in gaan op de onderwerpen van de presentaties. Deze worden gehouden op 7, 14 en 21 februari, in principe ’s ochtends van 8.30-11.00 uur. 

Kun je hieronder aangeven of je hier interesse voor hebt? En of we jouw mailadres mogen gebruiken om je op de hoogte te houden?
(Kan natuurlijk ook altijd later nog doorgegeven worden)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy