Aanmelding als Amigo/Amiga bij Bendigamos
Wat leuk dat we je mogen verwelkomen als Amigo of Amiga van Bendigamos. Met dit formulier kan je je in enkele minuten registreren als lid. Je gegevens houden we strikt voor onszelf. Als nieuwe Amigo/Amiga houden we je natuurlijk op de hoogte van onze activiteiten, je hoort van ons rond je verjaardag en andere bijzondere dagen, je hebt inspraak bij ledenraadplegingen, je krijgt korting op onze activiteiten en je ontvangt een welkomstpakket.

Mocht je ooit je lidmaatschap willen opzeggen hoef je alleen maar een mailtje te sturen en dan zetten we je lidmaatschap per het einde van die maand stop. We gaan natuurlijk ons best doen om goede amigos met je te worden.

Dit formulier beslaat in totaal 12 vragen, het zal ongeveer 5 minuten in beslag nemen. Heb je geen zin om het in te vullen, stuur ons dan een mailtje op Bendigamosnl@gmail.com , dan regelen we het telefonisch. Alvast bedankt!

1. Wat is je volledige naam? *
Your answer
2. Wat is je Joodse naam? (indien van toepassing)
Je Joodse voornaam/voornamen; dan 'Ben' of 'Bat' (voor m of v); dan de Joodse voornaam of voornamen van je vader. Als jij of je vader geen Joodse naam heeft, gebruik dan 'Abraham'. Schrijf het erbij als jij of je vader Rabbijn is/was of als je Cohen/Levie bent. Voorbeelden: Jietschak ben Eli Moshe, of Rachel bat Benjamin
Your answer
3. Zou je het leuk vinden om een welkomstpakket te ontvangen? Zoja, vul dan hieronder je volledige adres in.
Straatnaam, huisnummer, postcode, stad.
Your answer
4. In wat voor activiteiten van Bendigamos heb je interesse? *
Vul alle vakjes in die van toepassing zijn. Bij 'anders' mag je ook dingen invullen die we nog niet aanbieden, maar die je graag zou willen zien.
Required
5. Wat is je gewone geboortedatum? *
Als je liever niet je leeftijd wil geven, geef dan alsjeblieft het decennium aan: 'jaren 80', bijvoorbeeld.
Your answer
6. Wat is je Joodse geboortedatum? *
Mocht je deze niet weten, schrijf dan het tijdstip op wanneer je geboren bent, dan zullen wij het uitrekenen voor je.
Your answer
Bendigamos maakt zich met name sterk voor jeugd en onderwijs
7. Wanneer je verjaardag dichterbij komt, je bar/bat mitswa parasja of bijvoorbeeld de sterfdatum van een familielid, willen we graag aanbieden om contact met je op te nemen om te vragen of je het apprecieert als we hier aandacht aan besteden. Bijvoorbeeld door je een mitswa te geven, met een kidoesj, door je kadiesj te laten zeggen of een speciaal gebed uit te spreken. Ben je ermee akkoord als we je hiervoor benaderen? *
In de volgende vraag kan je aangeven langs welke weg je dit contact zou willen laten plaatsvinden.
8. Op welk e-mailadres kunnen we je bereiken? Als je ook je telefoonnummer opschrijft zullen we soms ervoor kiezen om te bellen, dat is toch persoonlijker.
Vul hier onder je telefoonnummer en/of (e-mai)ladres in waarop je bereikt zou willen worden. Als je aanvullende wensen hebt, schrijf deze er gerust bij.
Your answer
9. Voor welke overleden personen zou je rond hun sterfdatum een gebed willen laten zeggen?
Geef indien mogelijk de sterfdatum (liefst de Joodse sterfdatum), de Joodse naam van de overledene en jouw relatie tot de overledene. Geef het ons in de toekomst alsjeblieft door als er andere overledenen of zieken zijn voor wie je een gebed wil laten zeggen.
Your answer
10. Via onze Facebookgroep kan je op de hoogte blijven van al onze activiteiten. Wil je (ook) via de mail op de hoogte gehouden worden?
We versturen maximaal 2 tot 4 e-mails per maand.
Een koffer vol hapjes, boeken en talietot uit Amerika/Israël voor Bendigamos
11. Bendigamos brengt mensen samen en geeft iedereen de ruimte op op zijn/haar manier bij te dragen aan de community. We zijn een groeiende gemeente en dat kunnen we blijven doordat relatief een groot deel van de bezoekers zich op enige manier actief wil inzetten. Op wat voor manier zou jij graag willen bijdragen aan Bendigamos? *
Je kan zoveel aanvinken als je wilt, uiteraard geheel vrijblijvend. We waarderen élke bijdrage en we doen er alles om te zorgen dat alles binnen een constructieve en positieve omgeving plaats vindt.
Required
Onze tafel met gebedenboeken, gebedskleden en ander leesmateriaal
12. Voor welk bedrag wil je Bendigamos steunen? *
Betaling kan per maand, maar ook per jaar of kwartaal. Met je donatie maak je het voor ons mogelijk om te kunnen betalen voor: de zaalhuur, de kidoesj, het aankopen en onderhouden van religieuze voorwerpen en boeken, lesmaterialen (zoals fonetische teksten) en andere activiteiten. Per jaar hebben we ongeveer €9000 nodig. Kies een bedrag waar je je zelf prettig bij voelt. Voor studenten raden we het bedrag aan van €2 euro per maand. Losse donaties zijn ook mogelijk - vanaf januari 2016 zijn deze waarschijnlijk aftrekbaar voor de belasting. Giften kunnen anoniem, maar we kunnen je ook openlijk in het zonnetje zetten. In plaats van losse giften kan je ook bijvoorbeeld een aantal boeken, een maaltijd of iets anders specifieks schenken.
Hiermee zijn we aan het einde gekomen van de inschrijving. Je ontvangt een bevestiging per mail met daarin de details over het overmaken van het lidmaatschapsgeld. Wil je zelf nog wat kwijt, of heb je leuke ideeën, suggesties of klachten - schrijf het gerust hieronder op en druk dan op 'formulier verzenden'. Hartelijk dank voor je aanmelding en tot binnenkort!
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service