Formular de înscriere la cursurile PACT pentru Patrimoniu. Seria a 2a
Asociația de Dezvoltare Economică și Regională (ADER) vă invită să participați la cursurile organizate în cadrul proiectului „Bucovina: Regenerare rurală prin implicarea comunității”, finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, Axa prioritară - Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente, cod MySMIS2014+ 151477.

Tematica cursurilor:
  • Formare și organizare comunitară;
  • Managementul destinațiilor din mediul rural;
  • Managementul proiectelor comunitare cu abordare participativă.
Seria a doua a cursurilor va avea loc în ultima săptămână a lunii septembrie. Locația va fi stabilită în funcție de reședința persoanelor înscrise. 

Pentru fiecare curs vor fi selectați 10 participanți din cadrul ONG-urilor și partenerilor sociali și reprezentanți ai actorilor sociali, aleși locali, personal din autoritățile și instituțiile publice locale (personal de conducere și de execuție). Participarea este gratuită pentru participanții care îndeplinesc condițiile de apartenență la grupul țintă.  Prioritate au reprezentanții autorităților publice locale din mediul rural din județul Suceava.

Dosarul pentru fiecare participant, ce va trebui trimis pe Email în format electronic, până pe data de 20 septembrie, va cuprinde următoarele documente: 

  • Formular Grup Țintă (va fi trimis pe mail persoanelor ce solicită înscrierea; se trimite completat pe Email și se predă ulterior în original)

  • Copie CI

  • Adeverință salariat/membru. 

Pentru comunicarea persoanelor delegate, vă rugăm să folosiți adresa de e-mail adersuceava@gmail.com sau numărul de telefon 0741741930 (WhatsApp). Rezultatele selecției vor fi postate pe data de 22.09.2023 pe site-ul ADER. Pentru participanții selectați care se află la peste 50 de km depărtare de locația cursului se asigură gratuit 2 nopți de cazare (la cerere) și decontarea ulterioară a cheltuielilor de transport (maxim 50 de lei de participant). 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nume și prenume *
Instituția pe care o reprezentați *
Telefon *
E-mail *
Localitatea de domiciliu *
Selectați opțiunea/opțiunile de curs la care doriți să participați (Seria 2): *
Required
Aveți nevoie de cazare pe perioada cursului? (numai pentru participanții cu domiciliul la peste 50 de km de locația cursului) *
Aveți nevoie de decontarea transportului? (numai pentru participanții cu domiciliul la peste 50 de km de locația cursului) *
Pentru mai multe informații ne puteți contacta la adresa de e-mail adersuceava@gmail.com sau la numărul de telefon 0741741930 (Paul IVAN, Responsabil Grup Țintă). 
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy