Underlag för beräkning av vårdbehov
Wonsas ståndpunkt är att alla som har utsatts för ett sexuellt övergrepp har rätt till vård, på en mottagning som har kunskap om både trauma och sexuella övergrepp. Så ser det inte ut i dag. På grund av och bristande förståelse och kunskap från landstingens sida om detta, så har Wonsa nu närmare två års väntetid, och vi kan inte ta emot nya patienter.

Genom att fylla i nedanstående frågor bidrar du till att öka kunskapen om hur det verkliga behovet ser ut. Vi informerar löpande landstingen om hur situationen ser ut.

Sprid gärna denna länk till alla du känner som behöver/önskar hjälp och stöd efter att ha utsatts för sexuella övergrepp - tillsammans kan vi förändra världen, även om det tar tid!

Uppgifterna lagras helt utan koppling till dig, och dina svar kan aldrig spåras tillbaka till dig. Det är frivilligt att fylla i uppgifterna, och du kan välja att bara svara på vissa av frågorna.

Med vänlig hälsning, Gita Rajan, Wonsas grundare

Kön
Till vilket landsting hör du?
Har du fått/haft någon av nedanstående diagnoser/problem någon gång?
Är eller har du varit sjukskriven någon gång på grund av problem kopplade till de sexuella övergrepp som du har varit med om?
Är du sjukskriven nu?
Har du sjukersättning?
Har du försökt få hjälp för dina besvär inom ditt landsting?
Hur gammal är du idag?
Vilken typ av övergrepp är det du har varit med om?
Vilken relation hade du till förövaren?
Här kan du, om du vill, beskriva vem din/dina förövare var med dina egna ord.
Your answer
Blev du utsatt en gång eller flera?
Hur gammal var du vid det första övergreppet?
Var din första förövare en vuxen eller ett barn?
Var din första förövare en man/pojke eller en kvinna/flicka?
Stort tack för din svar. Om du har något annat du vill att vi ska veta, så kan du skriva det här. Observera dock att dessa svar är anonyma - du kan inte spåras genom dessa svar. Så om det är en direkt fråga till oss, så är det bättre att du mejlar till mottagningen@wonsa.org
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service