Formulari inscripció LO MERCADET, 5 octubre Lleida
Organització a càrrec d'Ingenia moments & Cuqui Office.
Hola! Som la Laia i la Judit. Si has arribat fins aquí és perquè tens ganes de venir a LO MERCADET el proper 5 d'octubre. A continuació tens les bases de participació.
BASES DE PARTICIPACIÓ:
1. En aquest mercadet pots portar per vendre únicament roba i complements en bon estat. Pensa en si tu portaries aquesta roba o no ;)
2. Per les condicions de l'espai, tenim disponibles 10 llocs per posar-hi paradeta.
3. En cas d'haver-hi més demandants que oferta, farem una selecció.
4. La inscripció per participar i tenir un espai on vendre les teves coses val 10€
5. La inscripció inclou un espai de 2m x 1.80m aprox, una taula i 2 cadires (si prefereixes no tenir taula, dis-nos-ho) i una consumició gratuïta. Pots decorar el teu espai com vulguis.
6. Pots efectuar el pagament fins el 3 d'octubre a Cuqui Office C/ Ramon i Cajal 24, Lleida. Si no ets de Lleida avisa'ns i buscarem una altra forma de pagament.
7. Podràs venir a muntar el mateix dia 5 d'octubre de 10 a 12h. La fira ha d'estar muntada a les 12h. I desmuntar a partir de les 21h.
8. L'organització no es fa responsable de les obligacions legals de cada paradista.
9. Farem difusió de l'esdeveniment a través de les nostres plataformes pròpies, t'animem, però, a fer córrer la informació entre els teus contactes per tal que quanta més gent millor s'assabenti i tinguem una bona afluència de gent. Quants més serem més riurem! i més vendes farem :)
10. L'organització es reserva el dret a modificar qualsevol d'aquests punts amb previ avís a tots els interessats.
També, per tal de poder conèixer-te una mica més i poder organitzar d'una millor forma el mercadet, t'hem preparat un petit formulari.
Per qualsevol cosa o dubte que et sorgeixi pots contactar amb nosaltres a :
Cuqui Office: C/ Ramon i Cajal 24, Lleida - info@cuquioffice.com - 640778614 -
Ingenia moments: Coworking La Casa de fusta, C/ Cavallers 51, Lleida - hola@ingeniamoments.com - 660854459. Gràcies!
Nom i cognoms *
Mail *
Telèfon de contacte
Població *
Com ens has conegut? *
Has muntat paradeta en alguna altra fira de segona mà? *
Required
Què tal ha anat l'experiència? *
Què portaras per vendre? *
Què t'agradaria trobar a Lo mercadet? *
Altres. Aquí pots comentar el que et vingui de gust que vulguis afegir. Suggeriments, idees, impressions, etc. *
Moltes gràcies! Ben aviat et direm si has estat seleccionat :)
LAIA MARTÍNEZ BAGUÉ ES COMPROMET A TRACTAR DE FORMA ABSOLUTAMENT CONFIDENCIAL TOTES LES SEVES DADES DE CARÀCTER PERSONAL SEGONS L'ESTABLERT EN EL REGLAMENT GENERAL DE PROTECCIÓ DE DADES UE 2016/679 (RGPD) I LLEI ORGÀNICA 3/2018, DE 5 DE DESEMBRE, DE PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS I GARANTIA DELS DRETS DIGITALS (LOPDGDD).
L’inscrit/a autoritza a LAIA MARTÍNEZ BAGUÉ a tractar les seves dades personals, i atorga aquesta autorització de manera expressa, precisa, inequívoca i informada. En compliment del que disposen els articles 13 i 14 del RGPD i la LOPDGDD s’informa de les següents dades:
RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES PERSONALS: LAIA MARTÍNEZ BAGUÉ con NIF: 47769068T. C/ Cavallers 51. 25002 Lleida.Telèfon: 660 854 459, e-mail: hola@ingeniamoments.com.
FINALITAT DEL TRACTAMENT: tractarem les seves dades personals amb la finalitat d'informació i organització de LO MERCADET. No se li enviarà informació promocional relacionada amb la marca. Si vol estar informat de l'activitat de LAIA MARTÍNEZ BAGUÉ, rebre comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis, llançaments, promocions i activitats pot demanar-ho AQUÍ: http://eepurl.com/cEI90z
CONSERVACIÓ DE LES SEVES DADES: Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no és sol•liciti la supressió per part de l'interessat i durant el temps necessari per a complir amb les obligacions legals.
DESTINATARIS: Les seves dades seran tractades per LAIA MARTÍNEZ BAGUÉ, per col•laboradors i prestadors de serveis.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy