АПЛИКАЦИЈА - Аквизиција на купувачи
Како ефикасно да се привлечат нови купувачи - Аквизиција на купувачи -

Д.Р. Гилберт центар и ЦЕЕД Македонија организираат семинар во Скопје на 29.03.2018 - Буши Ресорт (www.bushiresort.com) - Стара чаршија, Скопје, од 10h до 16:10h. Предавањето е на српски јазик.

Име *
Your answer
Презиме *
Your answer
Email address *
Your answer
Телефон
Your answer
Мобилен телефон *
Your answer
Адреса (улица, број и град) *
Your answer
Име на компанија
Your answer
Позиција
Your answer
Начин на плаќање: *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms