Entitats i Col·lectius d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana 2017
Un dels objectius de l'Associació Valenciana d'Educació Ambiental (AVEDAM) és servir de punt de trobada entre educadors i educadores, fomentant la cooperació i la promoció de l'EA en la Comunitat Valenciana. Per això, volem conèixer millor el sector i actualitzar les dades disponibles del mateix, per a saber qui s'està dedicant a fer educació ambiental a la Comunitat Valenciana i que qualsevol persona/grup puga trobar qui està duent a terme projectes d'EA.

El nostre primer objectiu és crear un directori en la web d'AVEDAM amb les entitats i col.lectius del món de l'educació ambiental. Hem creat aquest formulari per a arreplegar informació de les entitats i col·lectius, en sentit ampli, que estarien possibles interessats a donar-se a conèixer.

Les dades de caràcter personal obtinguts mitjançant l'emplenament d'aquest formulari seran incorporats per al seu tractament a un fitxer automatitzat. La recollida i tractament d'aquestes dades té com a finalitat gestionar una base de dades. Si ho desitja, pot exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, previstos per la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, contactant amb la secretaria de l'associació.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms