Αίτηση συμμετοχής στο VentureGarden Θεσσαλονίκης, Άνοιξη 2024
Το VentureGarden είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποστήριξης νέων επιχειρηματιών τα οποίο παρέχεται δωρεάν και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μετατρέψουν την ιδέα τους σε επιχειρηματική δραστηριότητα ή να αναπτύξουν την υπάρχουσα επιχείρησή τους. Βοηθά τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο επιχειρηματικότητας.
Η πρωτοβουλία υλοποιείται για τη Θεσσαλονίκη από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του American College of Thessaloniki – A Division of Anatolia College.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 9 διαδραστικά μαθήματα μέσω των οποίων οι συμμετέχοντες έρχονται σε επαφή με τα πιο σημαντικά θέματα που καθορίζουν ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό ξεκίνημα. Στη συνέχεια λαμβάνουν ένα εξατομικευμένο στάδιο συμβουλευτικής καθοδήγησης που βασίζεται στους επιχειρηματικούς στόχους του καθενός.
Τα μαθήματα ξεκινούν την Τετάρτη 20/3, θα γίνονται δια ζώσης τις Δευτέρες και Τετάρτες 6-9μμ στο American College of Thessaloniki (ACT), Β. Σεβενίδη 17, 55535 Πυλαία , και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 24/4.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής ως τις 3/3/2024.
Πληροφορίες 2310398344, www.venturegarden.gr 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email address *
Επώνυμο *
Όνομα *
Ηλικία
Κινητό τηλέφωνο *
Πόλη διαμονής *
Τι σπουδές έχετε κάνει (δεν είναι απαραίτητο να έχει κάποιος(α) πτυχίο για να παρακολουθήσει το VG)
Επαγγελματική εμπειρία *
Η σημερινή σας κατάσταση είναι / Status *
Έχετε ήδη κάποια επιχειρηματική ιδέα; *
Περιγράψτε μας την ιδέα σας για την οποία θέλετε υποστήριξη από το VentureGarden.
Συσχέτιση επιχειρηματικής ιδέας με τυχόν υπάρχουσα δραστηριότητα
Σε περίπτωση που ασκείτε ήδη επιχειρηματική δραστηριότητα, η ιδέα σας σχετίζεται με την παρούσα δραστηριότητα σας;
Clear selection
Αν είστε επιχειρηματίας/ελευθ. επαγγελματίας, γράψτε το έτος έναρξης δραστηριότητας.
Αν υπάρχει ιστοσελίδα μπορείτε να μας στείλετε το link.
Για ποιο λόγο θέλετε να συμμετέχετε στο VentureGarden;
Σε περίπτωση που είστε ομάδα, προτείνουμε να παρακολουθήσουν το VentureGarden και τα υπόλοιπα μέλη (ως 3) και να κάνει ο καθένας χωριστή αίτηση. Σε αυτή την περίπτωση γράψτε τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας (αν δεν υπάρχει ομάδα αφήστε το κενό).
Πως μάθατε για το VentureGarden; *
Επεξεργασία δεδομένων για ενημερωτικούς και προωθητικούς σκοπούς *
Παρέχω τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή μου, για την προβολή φωτογραφιών και βίντεο από δράσεις και εκδηλώσεις του προγράμματος VentureGarden, στις οποίες συμμετέχω, στην ιστοσελίδα του προγράμματος VentureGarden και του ACT, ή σε άλλο υλικό (έντυπα, αφίσες, βίντεο στο διαδίκτυο, λογαριασμούς του προγράμματος VentureGarden σε κοινωνικά δίκτυα κλπ) για όλη τη διάρκεια του προγράμματος και για 10 έτη μετά το πέρας αυτής, για σκοπούς προώθησης των δραστηριοτήτων του προγράμματος VentureGarden και ενημέρωσης του κοινού, σύμφωνα με τους ως άνω όρους και προϋποθέσεις.
Επεξεργασία δεδομένων για αποστολή ενημερωτικού υλικού *
Παρέχω τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή μου, για την επεξεργασία των στοιχείων επικοινωνίας μου προς τον σκοπό αποστολής ενημερωτικού υλικού αναφορικά με τα προγράμματα, τις δράσεις, τις εκδηλώσεις κλπ του Κολλεγίου Ανατόλια και του ACT.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of The American College of Thessaloniki. Report Abuse