Aanmelding bezoek intrededienst Jurgen Lindenhols (zondagmiddag 20 september 2020 om 15.00 uur)
Door de huidige omstandigheden heeft het even op zich laten wachten, maar op zondag 20 september 2020 zal de intrededienst plaatsvinden van onze nieuwe voorganger Jurgen Lindenhols met zijn vrouw Sara. Wij willen iedereen graag van harte uitnodigen deze speciale dienst bij te wonen in ons gebouw De Uitkijk.

De intrededienst begint om 15.00 uur. In deze dienst zal Jurgen zelf voorgaan. Daarnaast zullen enkele andere sprekers een kort woord tot Jurgen, Sara en de gemeente richten.

We sluiten de feestelijke intrededienst af met een hapje en een drankje. Dan is er natuurlijk voldoende gelegenheid om Jurgen en Sara te feliciteren.

Voor de kleinsten (0 t/m 3 jaar) wordt tijdens de dienst opvang verzorgd.

De Uitkijk is helemaal aangepast op de huidige omstandigheden, zodat iedereen met gepaste 1,5m afstand van elkaar naar de dienst kan komen. Bij binnenkomst wordt je gevraagd je handen te desinfecteren. Looproutes staan aangegeven en gastheren en gastvrouwen zullen je begeleiden naar een plek in de zaal (je kunt niet zelf een plek uitzoeken). De stoelen in de zaal staan zo opgesteld dat iedereen op 1,5m van elkaar kan plaatsnemen, huisgenoten kunnen wel naast elkaar zitten. Tijdens de aanbidding zullen we vooralsnog niet met elkaar zingen.

LET OP: heb jij of één van je huisgenoten in de afgelopen 14 dagen ziekteverschijnselen gehad, blijf dan thuis en kom niet naar de Uitkijk.

Graag dit formulier één keer per huishouden invullen en vóór 13 september 2020.


Gebouw 'De Uitkijk'
Wattstraat 64
2723 RD Zoetermeer

Routebeschrijving: https://www.parousiazoetermeer.nl/index.php?id=109

Email address *
Looproutes Grote Zaal
Jouw voornaam en achternaam *
Kom jij (of komt iemand uit jouw huishouden) naar de intrededienst?
Clear selection
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy