Ehdolle Helsingin Vihreiden listalle kuntavaaleihin 2021?
Vaikka edellisistä vaalivoitoista on vain hetki, on aika kääntää katseet kohti seuraavia vaaleja!

Kuntavaalit käydään huhtikuussa 2021 ja Helsingissä kuntavaalien ehdokaslistalle asetetaan 127 ehdokasta. Sopivien ehdokkaiden kartoitus on käynnissä, ja ehdokaslistan on tarkoitus edustaa kattavasti Helsingin asukkaita ja vihreää arvomaailmaa: päättäjiksi tarvitaan erilaisia arjen asiantuntijoita monipuolisista taustoista.

Kiinnostaako sinua ehdokkuus Helsingin Vihreiden kuntavaalilistalla tai tiedätkö, kuka olisi hyvä ehdokas? Voit ehdottaa itseäsi tai toista henkilöä tällä lomakkeella. Täyttämällä lomakkeen kerrot meille kiinnostuksestasi ehdokkuuteen, mutta sen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään. Lopulliset ehdokasvalinnat tekee Helsingin Vihreiden yleiskokoukset.

Vihreät oli eduskunta- ja eurovaaleissa 2019 Helsingin suurin puolue. Tule mukaan tekemään Vihreistä suurin puolue myös kuntavaaleissa!

***

Lisätietoja ehdokkuudesta ja ehdokasasettelun etenemisestä:
Helsingin Vihreiden vaalipäällikkö Emma Mikkilä: emma.mikkila@vihreat.fi
Helsingin Vihreiden puheenjohtaja Hanna Hannus: hanna.hannus@vihreat.fi

PS. Otathan huomioon, että ehdokkuudesta kiinnostuneita on todennäköisesti enemmän kuin ehdokaspaikkoja listalla – kerro miksi juuri sinä olisit hyvä!

***

Ehdokasvinkkirekisterin tietosuojalauseke löytyy täältä: https://docs.google.com/document/d/1Wpc6F5t3hQH8SLbFBgbFj85iluLbLZL15xZAE9WnSGk/edit?usp=sharing
Ehdotatko ehdolle... *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy