Anmälan till Rumtidskrökningen 2019
Lund Aerospace and Rocketry Association (LARA) presenterar Rumtidskrökningen, en helgkonferens för Astronomisk Ungdoms studentföreningar som kröker rum och tid.

För tillfället finns ingen mötesplats specifikt för studentföreningar i AU. Det vill vi ändra på! Lund Aerospace and Rocketry Association (LARA) har därför anordnat en helgkonferens som kommer äga rum under helgen 16-18 augusti i en mysig stuga i en by strax utanför Lund i Skåne, Torna Hällestad. Tillsammans kommer vi skratta och ha roligt och lära känna varandra. Det planeras att anordnas skojsiga workshops och aktiviteter med rymdrelaterade ämnen. På lördagen kommer det att hållas en sittning, på äkta studentikost vis.

När: 16-18 augusti
Vem: Medlem i en av AU:s studentföreningar (18+)
Var: Gamlegård i Torna Hällestad
Pris: 350 kr (inkl boende, mat, sittning)

Det är först till kvarn som gäller! De första 28 som anmäler sig får sängplatser, resterande får sova på egna liggunderlag.

Betalningen på 350 kr sker till LARA:s bankkonto 83279-6944274585 senast den 31/7. Skriv ditt telefonnummer som referens. Efter betalning kommer du få en bekräftelse till din epostadress. Om betalning ej sker innan sista betalningsdatum stryks din anmälan och platsen går till någon annan.

Anmälan är bindande. Vid eventuella förhinder hör av dig till lara@au.se.

Anmälan stänger 31/7.

Kontakta lara@au.se om du har några frågor eller har problem med anmälan.
Email address *
Namn *
Your answer
Ålder *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Matpreferenser
Your answer
Alkohol eller alkoholfri sittning? *
Vilken förening är du med i? *
Your answer
Är du student? *
Om ja, vilket universitet/högskola?
Your answer
Om ja, har ni någon tradition vid ditt universitet/högskola du vill dela med dig av?
Your answer
Kommentar
Your answer
Sociala medier *
Under konferensen önskar LARA ta bilder för att lägga upp på sociala medier. Ger du LARA tillåtelse att lägga upp bilder på dig från konferensen?
GDPR *
Härmed samtycker jag att informationen jag lämnat lagras av LARA i syfte att kunna hantera min anmälan och deltagande för Rumtidskrökningen 2019. Uppgifterna kommer att arkiveras efter evenemanget i utvärderande syfte.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Astronomisk Ungdom. Report Abuse