Kişisel Verilerin Korunması Kanununca Aydınlatma Metni
Sign in to Google to save your progress. Learn more
İŞ BAŞVURUSU HAKKINDA AYDINLATMA METNİ Bu aydınlatma metni, Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 10 uncu maddesi kapsamında başvurucunun aydınlatılması amacıyla hazırlanmıştır. Derneğimiz, 26016028 kütük numarası ile T.C. Eskişehir Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü Dernekler Siciline kayıtlıdır. Derneğimiz bünyesinde istihdam edilmek üzere …. Kadrosu iş ilanına başvuru yapılabilmesi amacıyla istenen başvuru formu, CV vs. uyarınca elde edilen kişisel veriler; •İş başvurusunun yapılması ve işe yerleştirme için gerekli bilgiler ve hak sahipliğinin kontrolü,• İleride doğabilecek uyuşmazlıklarda delil olarak kullanılması,• Kurumun hizmet temin süreçlerinin yürütülmesi amaçlarıyla sınırlı olarak işlenecektir. Derneğimizle paylaşılan kişisel veriler, sadece hukuki uyuşmazlıkların giderilmesi veya ilgili mevzuatı gereği talep halinde adli makamlar veya ilgili kolluk kuvvetlerine aktarılabilecektir. *
EKSİ 25 DERNEĞİ İŞ BASVURUSU FORMU KİŞİSEL VERİLERİNİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ AÇIK RIZA METNİ Kişisel Verilerin Korunması Kanunu(KVKK) ilgili hükümleri kapsamında; Eksi 25 Derneği tarafından, KVKK kapsamında, tarafıma gerekli bilgilendirmenin yapıldığını, işe alım süreçleri amacı ile sınırlı olmak üzere, başvuru formu, CV vs. de bulunan kişisel verilerimin ve görsel/işitsel verilerimin de dahil olmak üzere işlenmesini, kaydedilmesini, kullanılmasını ve aktarılmasını onayladığımı, Dernek’in meşru menfaatinin söz konusu olduğu durumlarda kanunlarda öngörülen sürelere uymak kaydıyla kişisel verilerimin saklanmasını ve uygun şekilde imha edilmesini onayladığımı, hakkımda, adli sicil kayıtları dahil, özgeçmiş kontrolü yapılmasını onayladığımı, herhangi bir etki altında kalmaksızın, açık bir şekilde rıza gösterdiğimi kabul, beyan ve taahhüt ederim.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of EKSİ 25 DERNEĞİ. Report Abuse