Hankevaikuttavuuden tulostaulu
Huomio! Uusi tulostaulu löytyy osoitteesta: https://app.viima.com/maaseutuverkosto/vaikuttavuus-esiin-keski-suomi/

Mitä muuta maaseuturahalla tehdään kuin ympäripyöreästi kehitetään, parannetaan, investoidaan? Mikä asia saatiin maaliin ja mitä se tarkoitti? Mitä hyötyä osallistujille oli osallistumisestaan? kysy ja kirjaa ylös kommentteja. Havainnoissa huomio kohderyhmiin ja erityisesti yksilöiden kokemuksiin, nyt ei raportoida hankkeen tekemisiä. Pienetkin asiat ovat tärkeitä, joten kirjaa rohkeasti kaikki ylös!

Esimerkiksi näin: "Uusi laserkone hankittu (á 1,05 milj.€), kolme vanhaa konetta sai lähteä." tai "Elintarvikekeksintöseminaarissa yhteistyöidea, päätettiin perustaa oma keksintökiihdyttämö." tai "Kylätalon rännit asennettu, seuraavaksi lattian kimppuun."

Osallistujamäärät ja tavoitteet kiellettyjä, vain tulokset sallittuja. Hankkeen tekemiset myös kiellettyjä, tulokset kertovat kyllä tekemisestä. Siirrä katse itsestä muihin.

Muistathan painaa lopuksi lataa painiketta, jotta tiedot tallentuvat! Nosta omat havaintosi esiin myös ohjaus-/seurantaryhmän kokouksissa, pitääksesi jäsenet ajantasalla vaikutuksista.

Hankkeen nimi *
Your answer
Hankkeessa saavutettu tulos
Mitä? (kuvaile lyhyesti mitä tapahtui ja mikä muuttui) *
Your answer
Keneltä havainto/oivallus/palaute tuli?
Your answer
Muuta:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms