INSCRIPCIÓ ACTIVITATS CICLE #8M!
Mitjançant aquest formulari t'inscrius a l'activitat esmentada al títol. La inscripció no està confirmada fins que rebis un correu per part del Centre indicant la disponibilitat de places. Gràcies!!!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Has fet alguna activitat amb nosaltres? *
A quina sessió t'inscrius? *
Required
Nom i Cognoms *
Telèfon de contacte *
Data de naixement
MM
/
DD
/
YYYY
POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES
El responsable del tractament de dades és l’Associació Cultural i Social Bac de Roda | NIF: G65543209 | Adreça fiscal: C/ Bac de Roda 101, int | Seu Social: Camí Antic de València 96-116 | Contacte: 933032447 - entitat@acsbacderoda.org

La informació facilitada té per objecte gestionar amb èxit la relació existent entre el Responsable del Tractament i la persona interessada (usuari/a). Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació existent o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades facilitades no seran cedides a terceres persones, llevat: 1) consentiment exprés de la persona interessada; 2) finalització del conveni de gestió ciutadana establert amb l’Ajuntament de Barcelona per a la gestió de l’equipament i 3) qualsevol altre requeriment legal.

Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades personals així com altres drets especificats a la nostra Política de Privacitat. (http://www.cdbacderodap9.org/politica-de-privacitat/)
Vols rebre informació via correu electrònic sobre altres activitats, esdeveniments i projectes que el Casal de Barri Bac deRoda-Poblenou i l’Associació desenvolupen? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Centre de Barri Bac de Roda Poblenou. Report Abuse