NZF felleskartlegging av slettsnok 
NZF inviterer til feltsamling for herptilinteresserte langhelgen 3.- 6. august. Feltsamlingen avholdes i Vestfold og Telemarks indre bygder, med mulighet for avstikkere inn i Agder om iveren tar overhånd. 

Målet for samlingen er å oppsøke de observasjonene i Artsobs som er lengst inn i dalførene og høyest opp over havet. Her skal vi gjennom kyndig veiledning av de fagansvarlige finne, fange og registrere slettsnok og andre herptiler. Observasjon og registrering av andre organismer er selvfølgelig også et velkomment tillegg for helgen.

Pål Sørensen er faglig ansvarlig for turen og Beate Strøm Johansen har ansvaret for organiseringen i samarbeid med daglig leder i NZF.

Overnatting
Ta med telt eller hengekøye - vi har planer om å sove ute i skogen! Vi har troa på at det bli pent vær. Om kvelden vil det også være mulighet til å se etter flaggermus og andre kryp. 

Vi er blitt tilbudt overnattingsplass ved Eivind Wittemann sitt gårdsbruk i Treungen. En plass som ryktes å ha har mye reptiler. På plassen er det teltplass på utsiden, utedo og primitivt kjøkken. Så ta med mat som er enkel å tilberede. 

Vi skal blant annet til Fyresdalsvannet og se på en lokalitet så da passer det fint med en overnatting på Treungen. Så må vi se hvor langt unna de andre stedene er - om det er lurt å overnatte også andre steder nærmere lokalitetene. Hvis det skulle bli veldig varmt og mye sol så bør vi sjekke slettsnok tidlig om morgenen og da kan det være greit å sove nær stedene vi skal sjekke.


Mer informasjon kommer på NZF sin Facebookside og påmeldingsskjemaet oppdateres når turen nærmer seg.

Spørsmål? Ta kontakt med Beate Strøm Johansen på beate.johansen@uia.no

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Navn *
Adresse *
Telefonnummer *
Skal du kjøre til treffet eller kommer du med kollektivtransport? *
Overnatting *
Captionless Image
Annet?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy