Anmälan teorikurs SPL 2023-2024
Stockholms Segelflygklubb 2023
Teoretisk utbildning för att ta Sailplane Pilot License (SPL) inom lokalt verksamhetsställe för Segelflyget DTO (Deklarerad utbildningsorganisation).

Vi erbjuder inte teorikurs eller radiokurs till personer utanför klubben. Du måste vara fullt betalande medlem (senior eller junior) i SSFK*. Bli medlem här: https://ssfk.se/stockholms-segelflygklubb/utbildning/bli-medlem

Kursavgift: Teorikursen ingår i medlemsavgiften. Alla aktiva medlemmar, även de som redan har sitt SPL, har rätt att gå kursen.
Kursplanering: Onsdagskvällar. Teorikursen hålls online.
Första tillfälle: Preliminärt onsdag i mitten av oktober.

Har du inte bestämt dig ännu så erbjuder vi ett antal introduktions-webbinarier för de som vill veta mer om Segelflyg och klubben - då kan de vara ett bättre alternativ för dig.

GDPR information: Flygskolan inom SSFK ("Lokal DTO") kommer att spara personinformation om dig om du genomgår utbildning hos oss. Detta görs på grund av myndighetskrav att dokumentera utbildning, arkivera provresultat och att kunna utfärda intyg om genomgången teori eller praktisk utbildning. Vi behöver veta att du är den du påstår att du är.

*) Dvs. stödjande medlemmar får ej gå kursen.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Stockholms Segelflygklubb. Report Abuse