Bevraging onderhoud en beheer
Op zowel het eerste als tweede Zwalmbeekforum hebben deelnemers suggesties gegeven voor een verbetering van het onderhoud van de waterlopen. Ook zijn een aantal concrete knelpunten benoemd. (verderop in de bevraging krijg je een overzicht van de reeds geïnventariseerde knelpunten en ideeën).

In het najaar van 2020 willen we de knelpunten en suggesties verder onderzoeken en bespreken met de lokale besturen, inwoners van het gebied, landbouwers, natuurorganisaties, provincie Oost-Vlaanderen, VMM, ... Een aantal ateliers zullen worden georganiseerd. Doelstelling is om concrete acties en engagementen af te spreken met alle betrokkenen.

Ter voorbereiding van dit overleg willen we via deze bevraging een inventaris maken van concrete knelpunten met betrekking tot onderhoud en beheer in het stroomgebied van de Zwalmbeek en zijrivieren.

Het invullen van de bevraging duurt circa 10 minuten.

Tot 15 september 2020 kan iedereen die actief is in het stroomgebied van de Zwalmbeek ( Brakel, Horebeke, Zwalm en stad Zottegem) knelpunten over het onderhoud en beheer van waterlopen opgeven.

Half oktober 2020 organiseren we een eerste atelier om de knelpunten te bespreken. Op het einde van deze bevraging kan je jouw gegevens achterlaten indien je verder betrokken wil worden.

Alvast bedankt om je kennis en ervaring te delen!

Met vriendelijke groeten,
Het projectteam Riviercontract Zwalmbeek en zijwaterlopen

Stroomgebied Zwalmbeek en zijwaterlopen
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy