SOPARS DE L'ASM
Sopar col·loqui 16 de novembre de 2019 a les 20:30 al restaurant Sa Creu de Petra (Ctra. Manacor-Inca, Km.9) amb el convidat Ramon Tremosa.
Email address *
Nom *
Llinatges *
Telèfon *
Nombre de comensals *
He llegit les clàusules i ho accepto. *
Required
CLÀUSULA INFORMATIVA SOBRE LA RGPD
En conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades, que ens les va facilitar mitjançant el formulari de soci/simpatitzant , estàn incorporades al sistema de tractament titularitat de l'ASSAMBLEA SOBIRANISTA DE MALLORCA, (ASM) amb CIF G57862054 i domicili social situat al carrer Sant Sebastià, 51 - 07300, INCA, amb la finalitat d'atendre les seves consultes.

En compliment amb la normativa vigent, l'ASM informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-les per les finalitats esmentades . Clàusules privacitat.

L'ASM informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que l'ASM es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D'acord amb els drets que li confereix l'la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic dades@assambleamallorca.cat.

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Assemblea Sobiranista de Mallorca. Report Abuse