Ο.Α.Ε.Δ. - ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας Αιγάλεω
Αίτηση συμμετοχής στις Πλατφόρμες Τηλ-εκπαίδευσης Moodle και G Suite της ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας Αιγάλεω
Email address *
Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας στα πεδία που ακολουθούν ώστε να δημιουργηθούν οι λογαριασμοί πρόσβασης που θα χρησιμοποιείτε για να συμμετέχετε στις πλατφόρμες σύγχρονης και ασύγχρονης τηλ-εκπαίδευσης της ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας Αιγάλεω.
Μόλις ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες εργασίες από τους διαχειριστές θα λάβετε ειδοποίηση, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα δηλώσετε, με οδηγίες για τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε. Ως εκ τούτου θα πρέπει να παρακολουθείτε το mail σας τακτικά τις επόμενες ημέρες.
Η υποβολή αίτησης συμμετοχής είναι υποχρεωτική για όλους τους Σπουδαστές.
Η επιτυχής υποβολή της παρούσας ηλεκτρονικής φόρμας (αίτησης - δήλωσης) συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων χρήσης της πλατφόρμας Moodle, όπως αυτοί αναφέρονται στη σχετική ιστοσελίδα, των όρων χρήσης της πλατφόρμας G Suite, όπως αυτοί αναφέρονται στο σχετικό συμφωνητικό της Google (https://gsuite.google.com/terms/2013/1/premier_terms.html), αλλά και των αναφερόμενων στο "Έντυπο Παροχής Συγκατάθεσης για την επεξεργασία και αποστολή προσωπικών δεδομένων για τις ανάγκες της τηλ-εκπαίδευσης", το οποίο βρίσκεται αναρτημένο στη διεύθυνση ( https://drive.google.com/file/d/1KvqVsYwHlt-wFmKGhvN6vmkk4irkM-0N/view?usp=sharing )
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy