Prijavni obrazac: YOUTH GOALS SCOREBOARD_Kuća Europe_22. svibnja 2023.

Mreža mladih Hrvatske organizira diseminacijsko događanje projekta How to score a Youth Goal? na kojemu će biti predstavljeni rezultati Mapiranja razvoja politika i praksi provedbe povezanih s ciljanim Europskim ciljevima mladih (ciljevi 6, 7, 8 i 9).  Rezultati sadržavaju popis preporuka EU-a usmjerenih na Europske ciljeve za mlade, odnosno smjernice usmjerene na dane razine (bilo EU ili nacionalne) na temelju uvida dobivenih kao rezultat cjelokupnog mapiranja te različite primjere dobre prakse i modele provedbe implementacije Europskih ciljeva za mlade u Hrvatskoj, Austriji, Portugalu i Njemačkoj.

Događaj će se održati u ponedjeljak, 22. svibnja 2023. godine, u trajanju od 12:00 do 16:00 sati. Lokacija održavanja je u prostoru Kuće Europe u Ul. Augusta Cesarca 4 u Zagrebu.

Prijave su otvorene do 17. svibnja 2023. godine u 12:00 h (broj sudionika je ograničen!). 

Ovaj je događaj idealna prilika za donositelje odluka, predstavnice_ke udruga mladih, istraživače_ice područja mladih, za mlade osobe te osobe koje rade s mladima da se inspiriraju primjerima dobre prakse i upoznaju se s predstavnicima udruga koje su uspješno provele spomenute ciljeve za mlade, ali i da nauče koji su to alati za brzu orijentaciju i implementaciju ciljeva za mlade, zahvaljujući izrađenim preporukama koje im mogu služiti i kao temelj za usmjeravanje daljnjeg razvoja politike i prakse u spomenutim područjima. 

U slučaju dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte na danira@mmh.hr / +385/91-611-3631 ili na koreskovic@mmh.hr  / +385/91-622-9084.

Projekt "How to score a Youth Goal?" je financiran sredstvima Europske unije iz Erasmus+ programa.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy