Vill du vara snöängel i Vasalöpare för snön 2019? Här kan du anmäla dig!
Snöänglarna, två stycken, syntes till i Vasaloppsspåret 2018 - de åkte för att rädda snön undan klimatförändringarna. Nästa gång det är Vasaloppet igen tror vi att fler vill hänga på och vara räddande snöänglar för snö även i långa loppet.

Du är också välkommen att bli snöängel! Det finns flera sätt och alla sätten går att anmäla sig till med det här formuläret. Ditt namn kommer att publiceras på Vasalöpare för snöns sida på Facebook och på vår blivande hemsida.

Dessa snöänglar finns:

1) Änglagruppsängel - du klär dig till snöängel i vitt med stora eller små vingar, kanske gloria Vasaloppssöndagen 2019. Du möter upp vid ingången till sista startfållan 7:40, alltså 20 minuter före start. Och så åker vi tillsammans mot Mora så länge vi orkar! VI delar upp oss efter vägen om det behövs. Du ordnar själv det praktiska, bostad, mat, transporter och startplats i loppet. Vi som åkte i år lärde oss hur det går till och lämnar gärna goda råd. Ett sådant är att det går att köpa en startplats när det närmar sig (vi köpte cirka en månad innan i år) - så om platserna tar slut när det släpps i 18 mars i år så gör det inget. Vänta gärna - i år var det till och med billigare att göra så. Naturligtvis går det att ångra sig även för den som har anmält sig. Du bestämmer själv! Väl mött vid starten i Berga by 2019!

2) Ensamängel - för dig som är seedad och vill hålla farten uppe från en plats i ditt eget startled. Klä dig till snöängel - ta kanske med en vän som startar i samma led och gör ert soloåk som änglar!

3) Stafettängel - du ställer i tillsammans med ditt lag i Stafettvasan (fredagen före huvudloppet) där fem personer delar på de nio milen.

4) Hjärteängel - för dig som inte vill vara utklädd i spåret. Du stödåker på helt vanliga Vasaloppssättet - ja, öppet spår eller något annat av loppen kan det också vara - snöängeln har du med dig i ditt hjärta. Och så är du med i vår lista på vår webbplats såklart!

5) Soffängel - du stöder alla änglarna hemifrån, till exempel från TV-soffan. Vill du vara utklädd så går det såklart jättebra. I så fall kan du ladda upp en bild på dig i snöänglakostym från soffan!

Vi strävar efter att väcka opinion som leder till politisk förändring. Det är huvudmålet, men vi tror också att det tjänar ett syfte att försöka vara förebild. Du bestämmer själv nivån på din insats, vad som är möjligt för dig. En snöängel: försöker så långt möjligt välja klimatsmarta sätt att resa till Mora/Sälen nästa år. Du väljer helst Vasaloppets bussar för transporter före och under tävlingen, snarare än bil. Du använder inte fluor i vallan. Du försöker vara snål med transporter också under träningsperioden och du berättar gärna om ditt klimatengagemang när någon frågar - till exempel grannen i spåret under själva loppet. Svårare var det inte!

Snöänglalikt välkommen hälsar

Änglarna 2018 Samuel Jarrick och Kennet Öhlund och vårt fina stödgäng

Nu är det dags för anmälan! Det går att byta grupp för den som vill! Klicka på "skicka"-knappen när du är klar - den finns under bilden.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Namn (förnamn + efternamn) *
E-postadress
Mobil-/telefonnummer (frivillig men bra att ha!)
Snöänglatyp *
Required
Kennet och Samuel laddar för snöänglaåket dagen därpå
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy