Ansökan VFU
Gör er ansökan för VFU hos oss senast 15 sep för kommande vårtermin och 15 mars för efterföljande hösttermin.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ert namn *
Ert universitet *
Er mailadress *
Vilken utbildning går ni? *
I vilka åldrar önskar ni göra praktik? *
Vår högstadieundervisning ansvaras av Sofia Distans, Stockholm, vilket innebär att alla våra högstadieelever får sin utbildning därifrån. Vi enbart handleder dessa elever, vilket innebär mycket få lektioner. Det vi ger dem är vissa genomgångar i SO och NO samt lektion i idrott. Om ni ändå är intresserade av detta, hör först med ert universitet ifall det är godkänt att göra denna praktik hos oss.
Required
Vilka ämnen är er praktik inriktad på? *
På vår skola är lärarna, klasslärare och ansvarar för merparten av alla ämnen. Ni kommer således att tillhöra en klass och en klasslärare. Vi har enbart enstaka fritidstimmar på vår skola, så om ni vill ha praktik i det så ha det i beaktning.
Vad heter er praktikhandledare? *
Det är viktigt att ni är godkända från ert universitet att göra VFU hos oss, om inte så ber vi er undersöka det före ni fullföljer denna ansökan.
Mailadress till er praktikhandledare. *
Personligt brev *
Berätta om er själva och varför ni vill komma till Teneriffa och göra er praktik. Glöm inte att även nämna era fritidsintressen ifall de kan vara något som utöver de vanliga lektionerna kan bidra till våra raster eller aktiviteter på morgonsamling?
När? *
När sker er praktik? Om ni inte vet exakt, försök ändå beskriva ungefär när den äger rum.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Teneriffaskolan. Report Abuse