Αίτηση συμμετοχής στο 2ο Παιδικό Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τέχνης και Αποδοχής
Αγαπητοί φίλοι με χαρά σας προσκαλούμε στο 2ο Παιδικό Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τέχνης και Αποδοχής που διοργανώνει ο Σύλλογος εκπαιδευτικών/καλλιτεχνών: ΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ(Οι άνθρωποι με τα μπαλόνια)

Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε, με κάποιο τραπεζάκι ενημέρωσης, βιωματική δράση, ή καλλιτεχνικό έργο, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα παρακάτω πεδία.

Να μην παραλείψετε τo email επικοινωνίας καθώς τους επόμενους μήνες θα προσκληθείτε σε συναντήσεις που θα αφορούν το οργανωτικό μέρος.

Το Φεστιβάλ θα γίνει Σάββατο,2 Ιουνίου, στο ίδιο σημείο που έγινε και πέρυσι, δηλαδή στον πεζόδρομο του Συλλόγου Αρχαιολόγων, δίπλα στο σταθμό του μετρό στο Θησείο.

Είναι ευπρόσδεκτα σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια), σύλλογοι γονέων, συλλογικότητες και οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στα ανθρώπινα δικαιώματα και στην φροντίδα ευπαθών ομάδων (Προσφύγων, μεταναστών, ατόμων με αναπηρία, Ρομά, κ.α) καθώς και οργανώσεις που συντονίζουν προγράμματα μη τυπικής εκπαίδευσης για το ελληνικό σχολείο.
Είναι ευπρόσδεκτες να δείξουν την δουλειά τους στο δρόμο (που θα αφορά το αντιρατσιστικό μήνυμα κ.α.) ομάδες καλλιτεχνών, εικαστικοί, αρχιτέκτονες, performers, φωτογράφοι, κ.α., αλλά και εμψυχωτές, παιδαγωγοί , story tellers, ψυχοθεραπευτές, (κ.α.) για να συντονίσουν καλλιτεχνικά και βιωματικά εργαστήρια για παιδιά και γονείς.

Φέτος προσκαλούμε και οικογένειες που θα ήθελαν να μας παρουσιάσουν με τα παιδιά τους, κάποια δράση που έχουν κάνει στην κοινότητά τους, κάποιο έργο τέχνης/κατασκευή, κάποιο προσωπικό παιχνίδι που αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα, το αντιρατσιστικό μήνυμα, κ.α.

Περισσότερα για το Φεστιβάλ θα βρείτε εδώ: https://artschoolfestival.blogspot.gr/

Για απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιμελήτρια του Φεστιβάλ, κ. Ελένη Καραγιάννη στο παρακάτω email: ele.karagianni@yahoo.gr

Σας ευχαριστούμε.
Όνομα φορέα (σχολείο, οργάνωση, σύλλογος, οικογένεια κ.α.)
Όνομα εκπρόσωπου:
Τηλέφωνο επικοινωνίας εκπροσώπου:
email εκπροσώπου:
Πρόταση συμμετοχής (πχ. Θα συμμετάσχουμε με τραπεζάκι ενημέρωσης/με βιωματικό εργαστήριο, κ.α.)
Δυο λόγια για την δράση που σκέφτεστε να κάνετε:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy