Albanian Institute of Mathematics
Këto të dhëna nuk do të përdoren për asnjë reklamë apo qëllim tjetër perveçse për t'ju kontaktuar ju mbi aktivitetet e Institutit. Ne do të dërgojmë informacione që mund të jenë me vlerë për nxënësit dhe mësuesit e shkollave 8-vjeçare dhe tue mesme, studentët dhe pedagogët e universiteteve, njerëz që janë aktivë në kuerkimin shkencor, informacione mbi konferenca të organizuara nga anëtarët e institutit tonë.
Emër *
Your answer
Mbiemër *
Your answer
Email *
Your answer
Institucioni ku punoni
Your answer
Diploma juaj (zgjidhni diplomen më të avancuar)
Universiteti ku keni marrë diplomën e fundit
Your answer
A deshironi që emri juaj të dalë në listën e anëtarëve të Institutit?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms