Talven 2019 Crosstraining - ilmoittautuminen
Tällä lomakkeella ilmoittaudut talven 2019 Crosstraining ryhmään. Mukaan mahtuu 18 ensimmäisenä ilmoittautunutta.
Harjoittele tehokkaasti ja monipuolisesti valmentajan ohjauksessa. Crosstraining tunneilla opit tekniikat levytanko- kahvakuula- ja kehonpainoliikkeisiin ja harjoitellaan niiden avulla tehokkaasti voima-, kestävyys- ja liikkuvuus ominaisuuksia. Jokainen harjoituskerta on erilainen ja tunnit etenevät loogisesti ja nousujohtoisesti siitä mihin edelliskerralla on jääty. Syksy crosstrainng soveltuu kaikille lähtötasosta riippumatta, olet sitten vasta-alkaja tai jo kokenut konkari saat treeneistä varmasti yhtä paljon irti. Kaikki liikkeet voidaan skaalata sopivaksi jokaisen tasolle ja näin kaikki saavat itselleen sopivan vasteen harjoituksesta.

Harjoitukset ovat kerran viikossa keskiviikkoisin 9.1-17.4. klo 17.30-18.30 Malm Areenalla Kangasalla. Treenikertoja siis yhteensä 15kpl.

Hinnasto:
170€ ilmoittautumalla 12.12. mennessä
200€ ilmoittautumalla 13.12. tai myöhemmin
(Hinnat sisältää avainlätkän ja salimaksut yhteisten treenikertojen osalta)

Treeneistä vastaa Ville Siukkola
www.vs-training.fi
https://www.facebook.com/villesiukkolatraining

Email address *
Ilmoittaudun mukaan Talven 2019 Crosstraining ryhmään *
170€ ilmoittautumalla 12.12. mennessä, 200€ ilmoittautumalla 13.12. tai myöhemmin (Hinnat sisältävät salimaksut yhteisten treenikertojen osalta)
Etunimi *
Your answer
Sukunimi *
Your answer
Katuosoite *
Your answer
Postinumero- ja toimipaikka *
Your answer
Puhelin *
Your answer
Maksuohje
Saat osallistumisesta laskun sähköpostiisi ennen ensimmäistä treenikertaa. Voit maksaa myös liikuntaseteleillä (smartum, tyky ja virike jne), muista valita tällöin alta oikea vaihtoehto. Mikäli maksat liikuntaseteleillä niin saat niistä erillisen ohjeistuksen sähköpostiin.
Maksan liikuntaeduilla
Valitse alta oikea vaihtoehto
Summa jonka maksat liikuntaeduilla?
Tarkista summa joka sinulla käytössä, summaa et voi muuttaa enää jälkikäteen.
Your answer
Crosstraining ilmoittautumis- ja osallistumisehdot: *
Ilmoittautuminen on sitova, osallistumisen peruutus onnistuu lääkärin todistuksella. Liikuntaseteleillä maksaessa tulee ilmoittautumislomakkeessa olla valittuna maksuvaihtoehto ja summa ilmoitettuna. Liikunta ryhmässä tapahtuu omalla vastuulla. Järjestäjän laiminlyönneissä järjestäjä vastaa vahingoista. Käyttämättömiä harjoituskertoja ei hyvitetä. Ilmoita ohjaajalle terveydentilan muutoksista tai muista harjoitteluun vaikuttavista tekijöistä. Järjestäjällä oikeus muutoksiin sekä julkaista ja käyttää kuvia ryhmän treeneistä. Hyväksymällä ehdot liityt Ville Siukkola Training sähköpostilistalle, tilauksen voit perua milloin vain.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service