Psykologprogrammet <3 Musikhjälpen

Stimulus Styrelse tillsammans med alla utskotten och Psykologisation kommer å Musikhjälpens-vägnar styra upp en rad aktiviteter både innan och under Musikhjälpen-veckan. Målet är att psykologprogrammet tillsammans ska bidra till kampen mot HIV. För att nå detta mål har en liten grupp med representanter från Styrelsen, utskotten och Psykologisation styrt upp en planering för hela veckan (se utskickat mejl). För att denna planering ska bli möjlig behöver vi dock hjälp från dig kära psykologprogramstudent, därav den här enkäten. Här vill vi därför att du svarar på vad du kan bidra med. Alla bidrag är uppskattade och detta är utmärkta sätt för att bidra utan att spendera hela sitt CSN.

Vi behöver hjälp med en rad aktiviteter, en kort beskrivning följer nedan, men om du har frågor kring något hör av dig till aleor447@student.liu.se.

Kaffeförsäljning - Under veckan kommer vi sitta och sälja kaffe samt lotta ut föremål vid två tillfällen mellan 10-15 (måndag den 8:e och torsdagen den 10:e eller fredagen den 11:e). Om du väljer detta får du sedan välja vilka tider du kan sitta. Vi uppskattar varje tid som ges. Eftersom det kommer vara två och två som sitter och säljer så är det här ett utmärkt tillfälle att göra något gott samtidigt som du hjälper HIV-smittade världen över.

Psykologstudenter svarar - Detta är en Facebook-sida som startade vid PsyKO 12/13's insamling till Musikhjälpen. Här kan folk ställa psykologirelaterade mot ett bidrag till Musikhjälpen och vi gör vårt bästa att svara. Tanken är att några ska få ansvaret för den här sidan under Musikhjälpenveckan. Absolut inga kunskapskrav på detta och en spridning över terminerna kan vara bra.

Utlåning av brädspel - Idrottsutskottet kommer att anordna en myskväll med brädspelande för programmets studenter. Har du ett brädspel som ligger och samlar damm eller som bara är väldigt skojsigt, registrera att du har det så kan du få chansen att spela detta med dina favoritpersoner, nämligen oss på programmet.

Hålla en föreläsning om HIV - Kan du väldigt mycket om HIV? Säg till! Vi håller på att undersöka möjligheterna att kalla in en professor från HU, men om inte det går vägen är vi givetvis glada att ta tillvara på kunskapen här på programmet.

Föremål att auktionera ut - Under onsdagsfikat den 10/12 kommer vi i Musikhjälpengruppen hålla i en auktion där vi auktionerar ut saker som andra kan ha nytta av. Alla pengarna går så klart till Musikhjälpen. Så har du något som ligger och samlar damm (ex brädspelen nämnda ovan) som du tror att andra kan ha kul med eller ha nytta av, registrera det här! Några av föremålen kan även komma att användas i lotteriet som pågår under kaffeförsäljningen och senare till en eventuell julklappslek under julsittningen.

Bidra med expertkunskap - Under ovannämnda auktion tänker vi också att vi ska auktionera ut psykologstudenters förmågor. Så har du en egenskap som ofta brukar vara till hjälp för andra så skriv det här. Det kan vara alltifrån att hjälpa någon rensa hens dator till att klippa någon till att lära ut riktigt go göteborska till att ge banktips, lära ut grunderna i fäktningen till att dela med sig av sin receptbok. Kort sagt, rannsaka dig själv och se om du kan något som någon annan kan vara i behov av och skriv upp det här!

    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question