Cursos de Dansa Antiga 16-17: Informació i qüestionari d'inscripció
QUÈ ÉS?
Aquesta és una proposta de realització d'un curs de Dansa Antiga (danses del Renaixement i del Barroc). Durant els quatre primers cursos (des del 2011-12 al 2014-15) va ser organitzat per en Joan Codina amb la col·laboració de Sa Sargantana. Des del curs 2015-2016 comptem amb el recolzament del Museu d'Història de Catalunya de la Companyia Xuriach. L'objectiu és iniciar-se o aprofundir en el món de la dansa antiga des d'una visió històrica però amena, musical, i de gaudi del moviment.

QUI SOM?
La professora del curs és l'Anna Romaní una de les directores de la companyia Xuriach. Creada el 2009 està especialitzada en la dansa i la música del Renaixement i el Barroc amb particular interès en el repertori català i ibèric. Una de les seves línies de treball és la formació dins la qual destaquen aquets cursos.

A QUI VA DIRIGIT?
El curs està obert a tothom: principiants i no iniciats, actors, ballarins, músics, etc.

COM FUNCIONA?
El curs està estructurat en tres mòduls independents, un per trimestre. No cal tenir coneixements previs per a la inscripció a cada mòdul i estan pensats de manera independent. Així que és possible fer el curs sencer (opció recomanada, que és la de fer els tres mòduls), o només els trimestres que interessin segons la temàtica o la conveniència de l'horari que oferim.

CONTINGUT:
Aquest any proposem retrobar els diferents estils de dansantiga com sempre, de manera amena, com sempre, amb especial atenció pels aspectes musicals, com sempre, dirigint el focus cap a diferents aspectes del moviment (més o menys antics, més o menys contemporanis)

EL LABORATORI DANSANTIC:
Especialment dedicat als alumnes més entusiastes i experimentadors. Després de la classe habitual, aquells que ho desitgin es podran quedar una estona addicional per treballar sobre una temàtica paral·lela o complementària de la que estiguem treballant aquell trimestre. Utilitzarem els recursos de classe per anar més lluny (a nivell tècnic o coreogràfic) o per experimentar de manera més lliure amb el moviment.

QUAN I ON?
Museu d'Història de Catalunya - Palau de Mar, Plaça de Pau Vila, 3, 08003 Barcelona

CLASSE GENERAL: 18:45 a 20:15

LABORATORI DANSANTIC: 20:30 a 21:15 Aprofondiment. Destinat a aquelles persones que ja estan iniciades en algun dels estils de dansa antiga, i especialment a les persones que ja tenen una base sòlida de tècnica de dansa que els permet avançar més ràpidament.

ATENCIÓ!
Les places són limitades i es seguirà l'ordre d'inscripció i de pagament.

MÉS INFORMACIÓ:
Si teniu qualsevol dubte o problema, poseu-vos en contacte amb en dansantiga@gmail.com o amb produccio@xuriach.com

No dubteu en fer arribar la informació a tots aquells a qui cregueu que els pugui interessar!

Moltes gràcies!
Presentació del contingut del III MÒDUL (3er trimestre). La dansa barroca francesa - La Belle Danse
Se senten uns talons que s’acosten, que s’aturen... Sona el frec de la roba, intuïm els plecs de la faldilla en una reverència... i el barret que s’encaixa amb la perruca... Courante per començar, i seguiran els Menuets, les Bourrées, les Gavottes, les Gigues i les Sarabandes.

La parella es disposa a ballar i comença a desplaçar-se per la sala de forma simètrica i perfectament coordinada. Els recorreguts que fan dibuixen filigranes en l’espai, i el moviment dels braços, dels canells i dels dits embelleixen la figura en tot moment. Fan passos arrossegats, saltats amb lleugeresa, menuts, estilitzats, ornamentats… La Belle Danse, la dansa del barroc francès, va posar en moviment tota la cort de Versalles, Lluís XIV al capdavant, y Molière, Lully, Beauchamps…

Durant el curs organitzarem un cap de setmana temàtic sobre la notació Beauchamp-Feuillet, a través de la qual ens han arribat gairebé 500 coreografies dels coreògrafs de l’època: Feuillet, Pécour, l’Abbé…
INFORMACIÓ DEL III MÒDUL (3er trimestre)
DATES:
Els divendres 21 d'abril, 5, 12, 19 i 26 de maig i 9 de juny.
Classe de recuperació: 28 d'abril
Data de classe oberta, 10 de juny

PREU: 50 euros a ingressar al número de compte corrent ES4030250002481433323605 (indiqueu el vostre nom i cognoms, així com el concepte de "Dansa Antiga 3er tr 16-17"

PLACES: 16

NOTA: en cas que realitzeu l'ingrés però ja no quedessin places disponibles ens posaríem ràpidament en contacte amb vosaltres i us retornaríem immediatament l'import abonat

Qualsevol dubte, consulta o suggeriment, poseu-vos en contacte amb nosaltres: dansantiga@gmail.com o amb produccio@xuriach.com.
INSCRIPCIÓ AL III MÒDUL (3er trimestre)
Nom *
Cognoms *
Correu electrònic *
Número de telèfon de contacte *
preferiblement telèfon mòbil
Vols apuntat-te també al Laboratori de DansAntic? *
Treballarem a partir de tècniques creació i improvisació en dansa contemporània
Tens més dubtes o comentaris?
(p.e. tens problemes d'horaris, dubtes sobre els materials, no saps si el teu nivell et permet fer el laboratori...)
Estaràs disponible el dia de la classe oberta? *
Pots triar moltes opcions
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy