COM VOLDRIES QUE FÓRA EL POBLE EN 10 ANYS? A mi m'agradaria que...
L'Ajuntament de l'Alcúdia està portant a terme la revisió de la seua estratègia per aconseguir un desenvolupament més sostenible econòmica i mediambientalment parlant del poble.

L'estratègia o PACES inclourà accions als diferents sectors econòmics del poble, a més del sector públic municipal. Per això la teua opinió és important.

Volem saber que opines sobre com t'agradaria que fóra l'Alcúdia d'ací 5-10 anys des del punt de vista del medi ambient i de l'economia local.

L'enquesta que no durarà més de 5 minuts, ajudarà a l'Ajuntament a definir el camí o full de ruta que ha de seguir el poble per ser més sostenible i resilient davant el canvi climàtic.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Dades estadístiques *
Edat *
Imagina't el teu poble. Com t'agradaria que fóra d'ací 10 anys? *
Descriu com seria el teu poble ideal, com t'agradaria que fóra d'ací 10 anys, indicant a continuació quines serien les seues principals característiques, sempre des del punt de vista del medi ambient (energia, residus, mobilitat, natura o paisatge,...economia local o planejament urbà). Un exemple: "M'agradaria que hi hagueren arbres a tots els carrers i més parcs." "Que els xiquets jugaren al carrer perquè hi hagueren menys els cotxes circulant." Una ciutadania amb una major consciència i respecte per la natura..."
Your answer
Quines actuacions penses que caldria manprendre per poder aconseguir el poble desitjat? *
Llista les actuacions o accions que des del teu punt de vista caldria que es ficaren en marxa a l'Alcúdia per qualsevol dels sectors econòmics o públics o la ciutadania en general. Per exemple: "creació de més zones" o "peatonalitzar el centre del poble"o "consumir energia 100% renovable".
Your answer
Com hauria de contribuir l'Ajuntament? *
Baix el teu punt de vista, quines accions seria necessari que ficara en marxa l'Ajuntament per aconseguir eixe poble ideal que tens en ment? Pots indicar accions generals (per exemple "caldria que l'Ajuntament subvencionara l'adquisició de vehicles elèctrics" o bé més concretes com per exemple "seria convenient que l'Ajuntament instal·lara energia solar fotovoltaica a totes les escoles públiques".
Your answer
Si ara mateix no se t'ocorre cap resposta, pots triar-ne d'aquesta llista:
Què estaries disposat a fer TU personalment?
Descriu què estaries tu disposat a fer per aconseguir tindre eixe poble ideal que t'imagines i que t'agradaria gaudir a 10 anys.
Your answer
Si no se t'ocorre cap resposta, pots utilitzar les propostes de baix
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service