Inschrijfformulier tennistraining 2019
Email address *
Trainings data
Het is weer mogelijk om je op te geven voor de najaarstrainingen. Tegelijk kun je dit formulier ook gebruiken voor de opgave voor kennismakings lessen. In sommige gevallen worden deze ingepland in de bestaande lesgroepen, zodat je eerder kan beginnen en niet hoeft te wachten totdat er voldoende aanmelding is.

De trainingen beginnen in wk41, dit is de week van maandag 8 oktober.

De lestarieven worden bepaald aan de hand van de grootte van de groep, waarbij het de bedoeling is dat er minimaal 5 lessers zijn per groep. Het lestarief is €52,50 per volledig lesuur. Het totaalbedrag voor het lespakket, wordt onder de lessers verdeeld. Bij wijzigingen wordt hierover door de trainer gecommuniceerd.
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
M/V
Adres *
Your answer
Postcode *
Your answer
Mobiel nummer *
Your answer
Email *
Your answer
geboortedatum
MM
/
DD
/
YYYY
Tennis ervaring *
Lidnummer KNLTB
Your answer
Opmerkingen
Bijvoorbeeld met wie u graag wilt trainen
Your answer
Trainingspakketten 2 *
Afhankelijk van de groepsgrootte wordt het tarief bepaald. Zie ook de informatie onder "training" op de site. Afhankelijk van de leeftijd en de inschatting van sterkte, wordt de jeugd zoveel mogelijk conform Rood, Oranje, Groen ingedeeld (*). Dit najaar kun je je vooraf al opgeven voor lesblokken, Marten kan hier nog wijzigingen in aan brengen. Categorie 5 is gevorderden, 9 is beginners.
Verhinderingsdag
Wilt u hier aangeven of welke dag u NIET kunt trainen?
Beschikbaarheid overdag *
Wilt u hier aangeven of u ook door de week overdag zou kunnen trainen
Bevestiging
Op basis van uw antwoorden, kunt u binnen 3 weken een aanbieding verwachten in uw mail incl de verwachte trainingskosten. Deze hangen af van de groepsgrootte. Na bevestiging, zult u ingedeeld worden. Hiervan ontvangt u een bevestiging per mail, tegelijk kunt u het trainings-schema terugvinden op de site.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service