Kihelyezett Civil Akadémia 2019. január 31. 17:30 Miskolc, Tudomány és Technika Háza
Adataim megadásával nyilatkozom, hogy a 2019. január31-i miskolci kihelyezett Civil Akadémián részt venni szándékozom. A részvétel mindenki számára ingyenes. Az előadásról képfelvétel készül. A terem befogadóképessége miatt csak előzetesen regisztrált résztvevők léphetnek be. Helyszín: Tudomány és Technika Háza, Miskolc, Görgey Artúr utca 5.
Email address *
Miközben mi, a magyar nemzeti oldal civiljei jól szervezettek vagyunk, a Nyugat civiljei képesek-e a hatékony együttműködésre. Van-e erő bennük erőt demonstrálni az EP-választásokon. Konkrétan, hogy áll a CÖF által kezdeményezett európai civil együttműködés, az EUCET? Dr. Lengyel Attila
Név *
Csak EGY SZEMÉLY jelentkezését tudjuk elfogadni. Kérjük, ha több személyt kíván regisztrálni, új jelentkezési lap kitöltésével tegye meg! A dr. prof. és egyéb titulusokat kérjük, a név után írják!
Your answer
Hírlevelünkre regisztrált-e korábban? *
Amennyiben még nem regisztrált, kíván-e most regisztrálni, és ezzel hozzájárul, hogy a CÖF-CÖKA a továbbiakban hírlevelével tájékoztassa eseményeiről, nyilatkozatairól, híreiről?
Honnan értesült rendezvényünkről?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service