Registre/Registro "Espai per compartir"
CAT / CAS

⏰ Benvinguts/des a"Espai per compartir".

Us proposem dues noves trobades abans que s’acabi l’any. Esperant amb la major il·lusió tornar a trobar-nos en un espai que contribueixi al benestar i al creixement de les persones. Els propers espais seran:

📅 Dijous 26 de novembre 2020 / Hora: De 6h a 7.30h PM (CET)

Quines preguntes m’estic fent?
És moment de reinventar-se, de trobar nous camins.
Amb Maricel Ruiz, responsable de l'àrea organitzacions d'El despertador, psicòloga, coach i especialista en gestió emocional.


📅 Divendres 11 de desembre / Hora: De 6h a 7.30h PM (CET)

Amb què em comprometo?
Com viurem les festes que vénen? Què demanarem a la carta dels reis?
Amb Jordi Esqué, coordinador de l'àrea de joves d'El despertador, especialista en acompanyar persones a ser protagonistes de la seva vida.
......................................................................................................................................................

⏰ Bienvenidos/as al espacio "Espai per compartir"

Os proponemos dos nuevos encuentros antes de que acabe el año. Esperando con la mayor ilusión volver a encontrarnos en un espacio que contribuya al bienestar y al crecimiento de las personas. Los próximos espacios seran:


📅 Jueves 26 de noviembre / Hora: 18h -19.30h (CET)

¿Qué preguntas me estoy haciendo? Es momento de reinventarse, de encontrar nuevos caminos.
Con Maricel Ruiz, responsable del área organizaciones de El despertador, psicóloga, coach y especialista en gestión emocional.

📅 Viernes 11 de diciembre / Hora: 18h -19.30h (CET)

¿Con qué me comprometo? ¿Cómo viviremos las fiestas que vienen? ¿Qué pediremos a la carta de los reyes?
Con Jordi Esqué, coordinador del área de jóvenes de El despertador, especialista en acompañar a personas a ser protagonistas de su vida.


Espai gratuït / Espacio gratuito
Nom i Cognom / Nombre y Apellido *
Correu Electrònic / Email *
A quin espai voldràs assistir? / ¿A qué espacio quieres asistir? *
Com estàs? Com estàs vivint el moment en el marc de la segona onada de la pandèmia? / ¿Como estás? ¿Cómo estás viviendo esta segunda ola de la pandemia?
Relacionat amb l'espai, vols que compartim algun tema en concret? / Relacionado con el espacio, ¿Quieres que compartamos algún tema en concreto?
Accepto les condicions del registre: T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del formulari, amb la finalitat de gestionar la inscripció a l'event. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com // Acepto las condiciones del registro: Te informamos que la información que nos facilitas será tratada por El despertador, S. L., responsable del formulario, con la finalidad de gestionar la inscripción en el evento. La legitimación se obtiene mediante tu consentimiento. Los datos no se cederán a terceros. Podrás ejercer tus derechos a info@el-despertador.com *
Required
Vols registrar-te al nostre newsletter per estar al dia del què fem a El despertador? / ¿Quieres registrarte a nuestro newsletter para estar al día de lo que hacemos en El despertador?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy