Booking av Finnsneshallen
NB! NB! NB! LES DETTE FØRST!
Oppdatering: Fra og med 18. september 2017 tar vi ikke mot nye bookinger av bursdagsfeiringer. Dette inntil vi avklarer om bursdager er en aktivitet vi fortsatt skal drive med og administrere. Unntaket er trenere i Senja Turn og FIL Turn, som har egen nøkkel, som vet hvordan og hvor utstyret skal brukes og stå etter bursdagen, og som ellers kjenner til "alt" i hallen og dermed kan være 100 % selvhjulpen.


Dette skjemaet brukes for å sende forespørsel om booking av Finnsneshallen.

Slik gjør du det:

1. Sjekk at det er ledig tid i kalenderen til Finnsneshallen her: http://filturn.no/index.php/hallbooking/kalender

2. Hvis det er ledig tid, fyll inn informasjonen under. Vær nøye, særlig med e-postadresse, da all kommunikasjon går via e-post.

3. Du mottar en e-post med bekreftelse på booking, dersom alt er ok.

NB! Det kan hende at noen andre allerede har en forespørsel inne på tidspunktet du ønsker å leie, men at det ikke ennå er lagt inn i kalenderen. Hvis det ikke er ledig den tiden du ønsker å booke, kan du legge inn et ønske om booking i tilfelle det blir ledig tid pga avbestilling mv.

4. Hvis du ikke har mottatt noe respons innen 2 dager, ta kontakt med Morten Karolius på leder@filturn.no eller tlf 90933033

NB! Hallen leies ut med ferdig, forhåndsdefinert oppsett som basishall, og den skal være satt tilbake til dette oppsettet ved endt leie.

Hvem er det som leier? *
Dette er firmaet, idrettslaget e.l. som står ansvarlig for leien, og som vil motta faktura
Your answer
Leietakers adresse *
Skriv full adresse
Your answer
Leietakers e-post *
Your answer
Kontaktperson *
Your answer
Kontaktperson sitt mobilnummer *
Your answer
Kontaktperson sin e-postadresse *
Your answer
Har du som booker leie nødvendig fullmakt fra leietaker til å gjøre det? *
Hva ønskes leid? *
Hallen er innredet som basishall. Den største halldelen (ca 26 x 23 meter) inneholder stort mattegulv på 14 x 20 meter (med tilhørende speil på vegg), airtrackbane, tumblingbane, trampettoppsett og balanstreningsområde, stort landingsfelt, soft- kile, soft- tjukkas, treningselementer i skum, pegasus mv. Den minste halldelen (ca 19 x 23 meter) inneholder tumblingbane, mattegulv på 12 x 14 meter, trampettstasjoner, ribbeveggseksjoner, treningselementer i skum, tjukkaser, soft- kile, pegasus mv.
Leie fra *
MM
/
DD
/
YYYY
Time
:
Leie til *
MM
/
DD
/
YYYY
Time
:
Hva gjelder leien? *
Hvem skal hovedsaklig bruke tiden *
Annen nyttig informasjon
Her skriver du annen nyttig informasjon, eventuelt spørsmål og annet som er relevant for leien. Eksempel er hvis hallen ønskes leid til aktivitet som krever at hallen IKKE skal være satt opp som basishall.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms