ISTO / THE SAME – STAND-UP KOMEDIJA O STAGNACIJI I RAZGOVOR S PUBLIKOM
Poštovani,

Sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka, ispunjavanjem prijavnice dajete svoju suglasnost za: [1] Snimanje fotografija i/ili videa za potrebe izvještavanja o događanju (društvene mreže i/ili stranice www.krila.org). [2] Korištenje i dijeljenje vaših podataka za potrebe izvještavanja. Potpisne liste, na temelju projektnih ugovora, služe kao dokaz odrađenih aktivnosti i pomažu nam da dokažemo da se aktivnost (su)financirana od strane navedenih ustanova/fondacija održala. U svakome trenutku možete povući svoj pristanak za sve navedene svrhe upotrebe Vaših osobnih podataka, kao i njihovo brisanje ili izmjenu. Za povlačenje pristanka korištenja Vaših osobnih podatka, obratite nam se na info@krila.org.

Ako se odlučite za primanje našeg newslettera, tada ćemo Vašu e-mail adresu koristiti samo i isključivo u svrhu dostavljanja novosti KRILA na Vašu e-mail adresu.

Lp, KRILA
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Broj sudionika na izvedbi je ograničen. Prijava je obavezna. Nakon prijave zaprimiti će te e-mail potvrdu i uputu za plaćanje. Cijena izvedbe je 50,00 kn i uplaćuje se unaprijed nažiro-račun umjetničke organizacije KRILA. U suradnji sa Sveučilištem u Rijeci osigurali smo tri (3) gratis mjesta za studente po izvedbi. Prednost imaju studenti umjetničkih smjerova. Najavljeno događanje organizirano je uz poštivanje svih preporuka HZJZ-a zasprječavanje zaraze virusom COVID-19. Organizatori zadržavaju pravo izmjeneprograma zbog okolnosti uzrokovanih COVID-19.
Ime i prezime *
Kontakt broj telefona. *
Email *
Svoje mjesto želite rezervirati za koji od dva termina: *
Molim Vas unestite broj ulaznica koji želite rezervirati za gore obilježeni datum. *
Kako ste saznali za komediju ISTO / THE SAME
Želim primati newsletter umjetničke organizacije KRILA *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy