URBANI GLADIATOR PORTOROŽ, sobota 23. marec
Tradicionalna gladiatorska otvoritev sezone, se ponovno pričenja v centru slovenskega turizma. Urbani gladiator Portorož bo v soboto, 23. marca s startom od 11.00 ure dalje v centru Portoroža.
STARTNINE: Startnina na osebo je enotna, ne glede na število članov v ekipi. Startnina se poravna z ENIM nakazilom za celotno ekipo.

1. TERMIN do vključno 31.12.2018, 20 EUR / OSEBO
2. TERMIN bo od 1.1.2019 do vključno 16.2. do 15.00 ure, 24 EUR / OSEBO
3. TERMIN bo od 17.2. do vključno 20.3. do 15.00 ure, 27 EUR / OSEBO
4. TERMIN na datum 21.3., 22.3. in na dan dogodka, 30 EUR / OSEBO

AKCIJA: UG PORTOROŽ+UG CELJE+UG MARIBOR je 57 EUR/OSEBO s plačano startnino do preklica

Predprijave se upoštevajo LE s plačano startnino, ki jo nakažete na: ŠPORTNO DRUŠTVO SLOVENC, p.p. 24, 3000 Celje, TRR: SI56 0510 0801 5479 349, odprt pri A BANKI, sklic 00 23032019.

PRIJAVO NAJ SAMO KAPETAN PAZLJIVO IZPOLNI SPODAJ.

Vse dodatne info in vprašanja: info@sportoroz.eu.
Razpis dogodka je na voljo TUKAJ: https://goo.gl/qw7Fum

SE VIDIMO V PORTOROŽU
Email address *
IME EKIPE *
Vpiši ime ekipe
Your answer
KAPETAN *
Vpiši ime in priimek kapetana ekipe
Your answer
ŠTEVILO ČLANOV *
MESTO *
Vpiši mesto od koder prihaja večino članov ekipe
Your answer
STE ŽE KDAJ SODELOVALI NA DOGODKU URBANI GLADIATOR? *
VELIKOST MAJIC EKIPE *
Vpiši velikosti majic članov ekipe, loči jih z vejico. Velikosti med katerimi lahko izbiraš so S, M, L, XL, XXL. Modeli so moški in ženski.
Your answer
KJE STE IZVEDELI ZA NAŠ DOGODEK? *
SPLOŠNA DOLOČILA. S prijavo tekmovalec potrjuje, da so podatki, ki jih je zapisal v prijavnico resnični. Izjavlja, da je zdrav, vsestransko pripravljen za aktivno udeležbo in zdravniško pregledan. Upošteval bo vsa navodila organizatorja in bo sodeloval na dogodku na lastno odgovornost. Potrjuje, da pristaja na tveganja v zvezi z udeležbo na prireditvi in zato od organizatorja ne bo uveljavljal kakršnih koli odškodninskih zahtevkov. Soglaša, da lahko organizatorji prireditve objavijo njegove podatke, fotografije, posnetke in izjave v sredstvih javnega obveščanja, ne da bi od njih zahteval kakršno koli povračilo. Organizator bo osebne podatke tekmovalca uporabljal in shranjeval skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 do 113/2005). Z udeležbo tekmovalec dovoljuje, da organizator njegove navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za sledeče namene: statistične obdelave, pošiljanje ponudb in reklamnega gradiva pokroviteljev ter vabil na podobne dogodke. Navedene osebne podatke lahko organizator hrani in obdeluje neomejeno oziroma do preklica pisne privolitve tekmovalca. Tekmovalcu pripadajo vse pravice skladno z zakonom o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 20/1998 do 114/2006). S klikom na "DA" se strinjaš s prijavo na dogodek. P.S. Na dan dogodka, morajo k prijavni službi vsi člani ekipe prinesti IZPOLNJENO IZJAVO O OMEJITVI ODGOVORNOSTI. *
Required
URBANI GLADIATOR PORTOROŽ VAS NESTRPNO PRIČAKUJE
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.